Waarom Apple het iPhone 8-event nog steeds niet heeft aangekondigd
Lars Paymans

Al dagen houden we onze brievenbus in de gaten, maar de jaarlijkse uitnodiging voor Apples september-event is nog steeds niet verschenen. Waarom is het bedrijf dit jaar zo laat met het onthullen van de datum?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Waarom de iPhone 8 event datum onduidelijk blijft

Dat Apple een event organiseert in september is al jaren geen verrassing meer. De exacte datum houdt menig Apple-fan echter al weken bezig. Eerst ging men uit van 5 september, maar meerdere betrouwbare websites beweren nu stellig dat het dinsdag 12 september wordt.

Zowel CNBC, The Wall Street Journal en vanaf vandaag ook TechCrunch zeggen zeker te zijn van deze datum. Apple lijkt echter een goede reden te hebben om het nog niet helemaal officieel te maken. Volgens TechCrunch zou het bedrijf dit jaar extra afwachtend zijn, omdat het nieuwe hoofdkantoor bijna af is.

iPhone 8 event datum

In het gloednieuwe Apple Park komt het grote Steve Jobs Theater te staan. Een enorm, cirkelvormig auditorium waar Apple voortaan zijn keynotes kan geven. Handig, want zo hoeven er geen openbare ruimtes in de stad meer afgehuurd te worden. Dit zorgt er al voor dat de datum van de keynote minder snel uitlekt, aangezien de ruimte niet hoeft te worden gereserveerd.

Daarnaast zou er nog steeds hard gewerkt worden om het Apple Park en Steve Jobs Theater helemaal af te krijgen. Het bedrijf zou tot het allerlaatste moment wachten om te zien of dit wel of niet gaat lukken.

Genoeg om naar uit te kijken

Tijdens de presentatie van Apple is er in ieder geval genoeg te zien. Naast dat we eindelijk de iPhone 7S, 7S Plus en iPhone 8 te zien krijgen, zou Apple ook een nieuwe Watch en 4K Apple TV onthullen. In het onderstaande bericht hebben we al onze verwachtingen op een rijtje gezet. Al maakt dat het wachten niet per se gemakkelijker.

Lees ook: Dit verwachten we van Apples iPhone 8-event

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.