iPhoned geeft een iPhone 7 weg! Zo kun jij hem winnen

Lars Paijmans
12 oktober 2016, 17:40
2 min leestijd
iPhoned geeft een iPhone 7 weg! Zo kun jij hem winnen

De iPhone 7 is de beste iPhone tot nu toe, maar er hangt ook een flink prijskaartje aan. Dat is voor een van onze lezers echter geen enkel probleem: iPhoned geeft namelijk een gloednieuwe iPhone 7 weg. Over een paar dagen maken we de winnaar bekend!

Lees verder na de advertentie.

Zo kun jij een nieuwe iPhone 7 winnen

Maak je geen zorgen, je hoeft geen lastige vraag te beantwoorden of een smeekbede te schrijven. Het enige wat je moet doen om een gloednieuwe iPhone 7 te winnen is jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief. Via het onderstaande formulier is dat binnen een minuut gepiept. Doe het wel snel, want je hebt nog maar tot aanstaande vrijdag 23:59 om mee te doen.

iPhone 7 winnen

Als iPhoned member doe je niet alleen automatisch mee met onze prijsvraag, maar krijg je ook iedere dag onze nieuwsbrief of onze wekelijkse update op vrijdag binnen. De dagelijkse nieuwsbrief is een handige samenvatting voor fanatieke Apple-fans, terwijl de wekelijke update op vrijdag alleen de belangrijkste artikelen van de afgelopen zeven dagen bevat.

Deze grijze 32GB iPhone 7 kan van jou zijn

Onder de inschrijvers verloten we een grijze iPhone 7 met 32GB geheugen. Dit toestel is ongebruikt, we hebben er alleen wat foto’s van gemaakt en hem voorbij laten komen in onze iPhone 7 videoreview. In de doos zit uiteraard een oplader, Lightningkabel, een setje EarPods en de Lightning-adapter om je andere koptelefoons ook op deze iPhone aan te sluiten.

Zoals je in onze iPhone 7 review kunt lezen, haal je hiermee een fantastisch toestel in huis waar je nog jaren mee naar vooruit kunt. De camera is sterk verbeterd en de nieuwe A10-chip is zuiniger en sneller tegelijk. Wacht dus niet te lang en schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief via het bovenstaande inschrijfformulier. Wie weet levert die paar minuten werk je wel een fonkelnieuwe iPhone 7 ter waarde van €769,- op. Je hebt tot aanstaande vrijdag 23:59 uur de tijd om jezelf in te schrijven, daarna nemen we op maandag 17 oktober zo snel mogelijk contact op met de winnaar.

Veel succes!

Lees het laatste nieuws over de iPhone 7

Categorie: Devices
Device: iPhone 7

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPhone 7
iPhone 7
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's