Update: iPhone 7 winactie is afgelopen: winnaar maandag om 12.00u bekend

Lars Paijmans
15 oktober 2016, 9:01
2 min leestijd
Update: iPhone 7 winactie is afgelopen: winnaar maandag om 12.00u bekend

Update 15-10: Een paar weken heb je de tijd gehad om mee te doen aan onze iPhone 7 prijsvraag. De actie is vandaag afgelopen. Op maandag 17 oktober om 12.00u maken we de winnaar bekend en weet jij of je gewonnen hebt.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 winactie loopt tot 23:59 uur

Zoals je al eerder op iPhoned had kunnen lezen, hebben we een geweldige prijs voor een van onze lezers. Aanstaande maandag (17 oktober) kom je namelijk te weten of jij de zilveren iPhone 7 met 32GB geheugen gewonnen hebt. Of je jouw naam maandag op de website tegenkomt heb je zelf in de hand: het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief.

iPhone 7 winactie

Onze iPhoned nieuwsbrief komt in twee smaken: je hebt onze dagelijkse nieuwsbrief voor de fanatieke Apple-fans, terwijl de wekelijkse nieuwsbrief iedere vrijdag alleen het belangrijkste nieuws en de beste artikelen op een rij zet. Je kunt je uiteraard ook voor beide nieuwsbrieven aanmelden.

Door jezelf in te schrijven maak je direct kans op die gloednieuwe iPhone 7 (die we alleen voor ons videoreview eventjes gebruikt hebben). Ben je al langer inschreven, dan maak je als trouwe lezer natuurlijk al automatisch kans en doe je vanzelf mee met de prijsvraag. Iedereen die meedoet raden we aan om zijn of haar mailbox in de gaten te houden. Dit weekend zullen we namelijk met de winnaar contact opnemen.

Ben jij de winnaar op 17 oktober?

Zoals je in onze iPhone 7 review kunt lezen, heeft Apple wederom een geweldig product afgeleverd. Het design blijft misschien gelijk, maar onder die behuizing zijn tal van verbeteringen doorgevoerd. Denk hierbij aan de Taptic Engine, A10-chip en de sterk verbeterde camera. Ook gaat de accu langer mee dan je van een iPhone gewend bent. Genoeg reden om een iPhone 7 te overwegen dus, zeker als je meer dan 700 euro kunt besparen door aan onze iPhone 7 winactie mee te doen.

We wensen iedereen veel succes!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen