Gelekte foto’s tonen iPhone 7 met vier speakers en 256GB geheugen

Lars Paijmans
23 mei 2016, 9:24
2 min leestijd
Gelekte foto’s tonen iPhone 7 met vier speakers en 256GB geheugen

We beginnen deze maandagmorgen met maar liefst twee nieuwe gelekte foto’s van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Deze tonen een 256GB model en een iPhone 7 met vier speakers.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 vier speakers en 256GB geheugen?

De gelekte case voor de iPhone 7 is afkomstig van het Franse Nowhereelse.fr, en laat een paarsgekleurde iPhone 7-hoes zien met een vernieuwde camera en in totaal vier verschillende speakers. Als een iPhone 7 vier speakers krijgt, kun je het toestel een stuk beter gebruiken om zonder koptelefoon of externe luidspreker naar muziek of podcasts te luisteren.

iPhone 7 case

Deze speakers zitten op zowel de onderkant als de bovenkant van het apparaat, wat het geluid ongetwijfeld verbetert als je de iPhone gekanteld vasthoudt. Geen gek idee, omdat de nieuwe iPad Pro 9.7 precies hetzelfde doet. Bovendien heeft Apple ruimte over omdat de traditionele koptelefoonaansluiting ook in dit hoesje ontbreekt. De iPhone 6S en iPhone 6S Plus hebben deze koptelefoonaansluiting wel, en moeten het doen met een enkele speaker.

Daarnaast is er een groter gat voor de cameralens aanwezig dan we gewend zijn, en zit de flitser niet naast maar onder de lens. De laatste weken is er veel te doen geweest over de camera van de iPhone 7. Zo zou de Plus een dubbele cameralens krijgen en wordt de 7 uitgerust met infrarood beeldstabilisatie.

iPhone 7 256GB

iPhone 7 256GB-model duikt op

Los van het gelekte hoesje dook er ook een foto op die vermoedelijk uit een iPhone-fabriek afkomstig is. Op het plaatje (afkomstig van Weibo) is de dubbele cameralens van de iPhone 7 Plus te zien die we al vaker op dit soort foto’s gespot hebben, samen met een NAND flash chip die doet vermoeden dat we dit jaar een iPhone 7 met 256GB aan geheugen krijgen.

Deze opslagcapaciteit werd (net zoals de speaker-indeling) geïntroduceerd met de iPad Pro en lijkt dit jaar dus ook de overstap naar de iPhone te maken. Wel benadrukken we dat het hier wederom om gelekte foto’s gaat, en het lastig na te gaan is hoe betrouwbaar ze zijn. Naar verwachting geeft Apple pas in september antwoord op deze geruchten, dan worden de iPhone 7 en iPhone 7 Plus hoogstwaarschijnlijk onthuld.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bronnen: Nowhereelse, Weibo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu