‘Video vergelijkt gelekte iPhone 7 met iPhone 6S’

Lars Paijmans
18 juli 2016, 9:16
2 min leestijd

We hebben inmiddels al een flinke stapel aan gelekte iPhone 7 foto’s op ons bureau liggen, maar de hoeveelheid videomateriaal is tot nu toe redelijk beperkt. Een nieuw opgedoken filmpje plaatst de iPhone 7 naast de bekende iPhone 6S.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 video versus iPhone 6S

De iPhone 7 video is afkomstig van het Chinese blognetwerk Weibo (via NWE), en laat in iets meer dan tweeënhalve minuut zien hoe het nieuwe toestel veranderd is ten opzichte van de iPhone 6S. Het filmpje geeft ons in ieder geval een beter beeld van het toestel van de 7 seconden durende video die vorige week opdook.

iPhone 7 video

De iPhone 7 video bevestigt wederom de meest hardnekkige geruchten die we al maanden horen. Geen traditionele koptelefoonaansluiting, subtielere antennestrepen, een grotere cameralens en een extra speaker op de plek waar eerst de aansluiting voor je koptelefoon zat. Als deze video het bij het rechte eind heeft, zal de iPhone 7 dezelfde afmetingen houden als de iPhone 6S, en is ook de Spacegrijze kleur in tegenstelling tot eerdere geruchten niet donkerder. Of het toestel ook een grotere batterij heeft, is in de video niet te zien.

Jammer genoeg krijgen we in de iPhone 7 video niet de iPhone 7 Plus te zien, wat schijnbaar het meest interessante toestel van dit jaar wordt. De grotere iPhone zou een dubbele cameralens krijgen, wat de kwaliteit van je foto’s merkbaar ten goede moet komen. De grote vraag is natuurlijk hoe geloofwaardig de video is, aangezien het ook goed een zelfgemaakte behuizing kan zijn op basis van voorgaande gelekte foto’s.

Het feit dat het filmpje slechts in 240p kwaliteit online is gezet doet de geloofwaardigheid ervan ook niet ten goede. Houd dus een flinke slag om de arm, maar het is in ieder geval vermakelijk om naar te kijken en jezelf alvast een voorstelling te maken voor september. Dan onthult Apple namelijk hoogstwaarschijnlijk de iPhone 7 officieel.

Lees het laatste nieuws over Apple

Categorieën: Devices, Geruchten
Device: iPhone 7

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen