De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

‘iPhone 7 verschijnt halverwege september’

Rutger Otto
23 juli 2016, 13:07
1 min leestijd
‘iPhone 7 verschijnt halverwege september’

Een betrouwbare Apple-blogger zegt dat de iPhone 7 waarschijnlijk uitkomt op 12 september in de Verenigde Staten. Dat zou in lijn liggen met releasedata van eerdere iPhones.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 september

Het gerucht komt van blogger Evan Blass (bekend als @evleaks op Twitter), die in het verleden vaker gelijk bleek te hebben dankzij kloppende berichten van bronnen. Blass tweette de datum zaterdagmorgen op Twitter, zonder verdere toelichting. Op de vraag van een volger hoe zeker hij was van zijn zaak, luidde het sarcastische antwoord: “Oh, ik ben er helemaal niet zeker van, ik publiceer informatie zomaar om mensen voor te liegen. Kom op man.” Een Nederlandse release komt waarschijnlijk later.

De afgelopen jaren bracht Apple zijn nieuwe vlaggenschepen altijd in de maand september uit. De iPhone 6S verscheen op 9 september op de markt in de Verenigde Staten. Het gerucht van Evan Blass zou dus best eens de waarheid kunnen zijn. Enkele dagen geleden meldde Blass al dat de nieuwe 4,7-inch en 5,5-inch iPhones codenamen ‘Sonora’ en ‘Dos Palos’ meekrijgen.

nieuw iphone 7 concept

iPhone 7 geruchten

Naar alle waarschijnlijkheid kondigt Apple dit jaar de opvolger van de iPhone 6S aan. Deze ‘iPhone 7‘ zou qua ontwerp niet veel verschillen van de iPhone 6S. Wel zouden de antennestrepen op de achterkant beter zijn weggewerkt.

De afgelopen tijd zijn er al veel geruchten en vermeende foto’s van het toestel en onderdelen gelekt. Het gerucht gaat bijvoorbeeld dat de koptelefoonaansluiting in het nieuwe toestel verdwijnt. Een koptelefoon zou dan aangesloten moeten worden via de Lightningpoort of met Bluetooth. Verder krijgt de iPhone 7 een grotere camera en de iPhone 7 Plus mogelijk een dubbele camera voor nog betere foto’s. Ook kun je daarmee mogelijk achteraf focussen op onderwerpen.

Lees meer over de iPhone 7

Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu