Livestream: iPhoned pakt de iPhone 7 en 7 Plus uit

De iPhone 7 en 7 Plus zijn vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar en dus pakken we uit op iPhoned. Letterlijk: in onze livestream kun jij vanaf 12:15 meekijken naar de iPhone 7 unboxing en vragen stellen over het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone 7 unboxing

Over de hele wereld staan vandaag weer miljoenen mensen in de rij voor de nieuwe iPhone. Ook in Nederland, want voor het eerst in lange tijd zitten wij weer bij de eerste groep landen die Apple’s nieuwe smartphone krijgt. Was jij er tijdig bij met het reserveren van je iPhone 7, dan heb je het toestel wellicht nu al in huis.

Bij iPhoned hebben we inmiddels zowel een iPhone 7 als een iPhone 7 Plus op de redactie liggen. De komende dagen kun je uitgebreide reviews van ons verwachten van beide toestellen, maar voor het zover is gaan we ze eerst uitpakken. Om 12:15 kun je daarom via Facebook onze live iPhone 7 unboxing volgen. De livestream is vanaf dan ook in dit bericht te vinden, of op onze Facebook-pagina. We nemen alle nieuwe features met je door, van het waterdichte design tot iOS 10.

Ook benieuwd naar de nieuwe iPhone? Tijdens de livestream kun je bij ons al je vragen kwijt, of verzoekjes van nieuwe functies om te demonstreren. Stuur ze door via de Facebook-pagina van iPhoned en misschien komt jouw vraag wel voorbij. Stream gemist? Geen probleem, na afloop zetten we het archief online zodat je de video op elk moment terug kunt kijken.

De beste iPhone 7 aanbiedingen

Mocht je na het bekijken van de video iPhone 7 zelf een toestel willen bestellen, dan kun je terecht bij onze prijsvergelijker. Wij hebben de beste prijzen en aanbiedingen voor een iPhone 7 abonnement voor je verzamelt. Let wel: de levertijden lopen inmiddels aardig op. Vooral de iPhone 7 Plus lijkt inmiddels al flink uitverkocht te zijn. Hoe sneller je bestelt, hoe groter de kans dat de nieuwe iPhone binnen een aantal weken in huis hebt.

Welke iPhone 7 wil je?
Selecteer:
32GB
128GB
256GB
iPhone 7 met abonnement
Toestel eenmalig € 0,00
€ 16,00 p/m Abo: € 8,00 p/m Toestel: € 8,00 p/m
Sim only nodig?
iPhone 7 Plus
8,5
Welke iPhone 7 Plus wil je?
Selecteer:
32GB
128GB
256GB
iPhone 7 Plus met abonnement
Toestel eenmalig € 0,00
€ 21,50 p/m Abo: € 7,50 p/m Toestel: € 14,00 p/m
Sim only nodig?

Het laatste nieuws over de iPhone 7

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.