De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Geen Smart Connector te zien op nieuwe iPhone 7 tekeningen

Rutger Otto
24 mei 2016, 10:19
2 min leestijd
Geen Smart Connector te zien op nieuwe iPhone 7 tekeningen

Nieuw gelekte foto’s tonen ruimte voor een dubbele camera, maar niet voor een Smart Connector, zoals de geruchten eerder meldden.

Lees verder na de advertentie.

Twee lenzen op de achterkant

In aanloop naar september regent het doorgaans geruchten rond nieuw iPhones en dat is dit jaar niet anders. Naar verwachting kondigt Apple in september de iPhone 7 aan en er zijn hardnekkige geruchten dat het toestel twee camera’s aan de achterkant krijgt.

Een nieuw lek toont foto’s van een mal van de vermeende achterzijde van het toestel. Daaruit blijkt alweer dat Apple inderdaad ruimte vrijhoudt voor twee lenzen op de iPhone 7 Plus. De reguliere iPhone 7 zou echter geen dual camera krijgen. Hoe de camera dan verbeterd wordt, is nog onduidelijk.

iphone 7 mal

iPhone 7 tekeningen

Op de foto’s, van de mal en van de schematische tekeningen, zijn geen aanwijzingen te vinden over een Smart Connector. Eerder ging het gerucht dat Apple zo’n aansluiting zou toevoegen aan de iPhone 7 Plus, maar daar is op deze foto’s geen sprake meer van. Met een Smart Connector kan bijvoorbeeld een toetsenbord aangesloten worden.

Maandag lekten er nog foto’s van een iPhone 7-case waarop te zien was dat het toestel vier speakers zou krijgen en 256GB aan geheugen. Of deze wilde geruchten werkelijkheid worden, is zeer de vraag. Wel zou Apple de koptelefoonaansluiting willen vervangen door een extra speaker voor beter geluid. Op de gelekte tekeningen is daarover niets te zien. Waarschijnlijk zal de nieuwe iPhone qua ontwerp weinig veranderen van de iPhone 6(S), al worden de antennestrepen mogelijk beter weggewerkt.

‘iPhone 7 wordt groot verkoopsucces’

Een ander bericht van het Taiwanese Economic Daily suggereert dat de iPhone 7 weer een groot verkoopsucces gaat worden. Volgens het artikel heeft Apple aan producenten van onderdelen gevraagd om zo’n 72 tot 78 miljoen toestellen. Dat is meer dan het productietarget van de laatste twee jaar. Analisten van Wall Street verwachten echter een productiedip van 65 miljoen nieuwe iPhones.

Lees meer over de iPhone 7

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen