De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

‘iPhone 7 krijgt Smart Connector, geen stereo speakers’

Rutger Otto
14 april 2016, 9:16
2 min leestijd
‘iPhone 7 krijgt Smart Connector, geen stereo speakers’

De iPhone 7 wordt waarschijnlijk in de herfst van dit jaar aangekondigd. Wat zeggen de nieuwe geruchten allemaal over het toestel?

Lees verder na de advertentie.

Gelekte plaatjes

foto iphone 7 plus

Hoewel Apple nog niets naar buiten heeft gebracht over de iPhone 7, is er al veel over het toestel geschreven. Zo zou het toestel geen koptelefoonaansluiting meer hebben, wordt de telefoon dunner en krijgt hij stereo-speakers. Nieuwe geruchten zijn het echter niet op alle punten eens met wat we dachten te weten.

Vorige maand dook er een plaatje op van een vermeende iPhone 7 case, evenals renders van het design. De Japanse website Mac Otakara claimt nu dat we die plaatjes serieus kunnen nemen. Ze zouden afkomstig zijn van een bron van Catcher Technology, een partner van Apple in het productieproces.

iPhone 7 Smart Connector

Een interessant gegeven zijn de drie puntjes die op de onderzijde van het toestel te zien zijn. Dat suggereert dat Apple mogelijk een Smart Connector aan het toestel toevoegt. Vorig jaar zagen we die aansluiting voor het eerst bij de iPad Pro, waar het wordt gebruikt om accessoires te koppelen.

Linksboven is op het toestel een dubbele camera te zien, omringt door eenzelfde soort rand als bij de iPhone 6(S). Geruchten dat Apple de achterkant volledig zou gladstrijken, lijken aan de hand van dit plaatje dus niet waar. Onduidelijk is of beide nieuwe iPhone 7-toestellen een dubbele lens krijgt, of dat alleen het Plus-model van twee camera’s wordt voorzien.

Koptelefoon gaat weg

De koptelefoon gaat toch echt verdwijnen, meldt Mac Otakara. Volgens de website gaat de 3,5mm-aansluiting weg en werkt Apple aan nieuwe bluetooth EarPods die je koppelt en oplaadt via de Lightning-poort. De Apple Pencil laadt op dezelfde manier op via de aansluiting van de iPad Pro. Of het toestel echt dunner wordt nadat de aansluiting wordt weggehaald, is maar de vraag. Op de foto’s valt het niet te zien.

Lees het laatste iPhone 7-nieuws

Bron: Mac Otakara
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen