Dit vinden internationale media van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Lars Paijmans
13 september 2016, 14:39
2 min leestijd
Dit vinden internationale media van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus

De eerste reviews van de iPhone 7 Plus en iPhone 7zijn binnen. Wat zeggen internationale media over het nieuwe toptoestel van Apple? We zetten de meest opvallende recensies op een rij in deze iPhone 7 review roundup.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 review roundup

Als we alle internationale reviews naast elkaar zetten, heeft Apple met de iPhone 7 en iPhone 7 Plus weer een topproduct afgeleverd. Het soortgelijke design doet vermoeden dat Apple het dit jaar rustig aan doet, maar het tegendeel blijkt waar. De camera is geweldig, en dit zijn de iPhones met de beste prestaties tot nu toe.

iPhone 7 review roundup

TechCrunch: “De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn de beste iPhones ooit en hebben mogelijk de beste draagbare camera’s ooit. Het verwijderen van de koptelefoonaansluiting zal een aantal mensen echter tegen de borst storen. Apple is begonnen met het uitbouwen van de mogelijkheden van de iPhone. De Apple Watch en nieuwe AirPods gaan hier bij helpen.”

Engadget: Ook Engadget struikelt over het ontbreken van de koptelefoonaansluiting. “De iPhone 7 en 7 Plus zijn technisch de meest indrukwekkende smartphones die Apple ooit heeft gemaakt.” Alle vernieuwingen zijn op zichzelf misschien niet zo spannend, maar gecombineerd zijn ze fantastisch. “Voor de grote veranderingen zullen we echter nog een jaartje moeten wachten.”

iPhone 7 review roundup

The Verge: The Verge beloont de iPhone 7 (Plus) met een mooie 9,0. Bovenaan de lijst met pluspunten staan de sterk verbeterde camera en accuduur. Hierbij wordt de optische zoom van de iPhone 7 Plus camera als apart pluspunt aangehaald. Het ontbreken van de koptelefoonaansluiting is echter vooral onhandig, het gitzwarte model krast makkelijk en het design lijkt bovendien wel erg veel op dat van de iPhone 6. “Stop de iPhone 7 in een hoesje en het lijkt net of je een iPhone 6 hebt.”

Mashable: Mashable prijst het design van de iPhone 7, wat vooral een verfijning van het bekende iPhone 6-ontwerp is. De accuduur wordt ook hier als absoluut pluspunt opgesomd, terwijl de dubbele zoom van de iPhone 7 Plus camera ook bij Mashable hoge ogen gooit. De hoge prijs en het gewicht van de iPhone 7 Plus zijn de voornaamste nadelen.

Business Insider: “iOS is de stille kracht die de iPhone 7 (Plus) naar een hoger niveau tilt. De iPhone 7 is de beste smartphone die je kunt kopen. Als je al een iPhone 6S hebt zijn de redenen erg beperkt om te upgraden, maar voor alle andere mensen is dit het meer dan waard.”

Buzzfeed Tech: “Op veel vlakken voelt de iPhone 7 als een S-iPhone. De grote verbeteringen, zoals het waterdichte design zitten echter allemaal in de details verstopt, wat een toestel oplevert dat enorm robuust is en lang meegaat.”

Lees het laatste nieuws over de iPhone 7

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen