Zelf je iPhone 7 repareren? Deze gidsen helpen je een handje

Lars Paijmans
30 september 2016, 8:52
1 min leestijd
Zelf je iPhone 7 repareren? Deze gidsen helpen je een handje

Als je een kapotte iPhone 7 of iPhone 7 Plus hebt, kun je het beste een bezoekje brengen aan de Apple Store. Er zijn echter altijd mensen die liever zelf hun iPhone 7 repareren. Deze uitgebreide gidsen mogen dan niet ontbreken.

Lees verder na de advertentie.

iFixit helpt met je iPhone 7 repareren

Ieder jaar haalt iFixit de nieuwste Apple-producten zorgvuldig uit elkaar, wat op de eerste plaats een interessante teardown oplevert. Door de iPhone 7 stukje bij beetje te ontleden, ontdekt de website echter ook precies hoe je een specifiek probleem eigenhandig kunt repareren.

iPhone 7 repareren

Al deze bevindingen worden gebundeld in speciale Repair Guides, die er zowel voor de iPhone 7 als iPhone 7 Plus zijn. Hier kun je onder meer in lezen hoe je de batterij en het scherm vervangt, en wat je moet doen om de Taptic Engine te repareren.

iPhone 7 repareren met deze gidsen

  1. Batterij
  2. Scherm
  3. Taptic Engine

iPhone 7 Plus repareren met deze gidsen

  1. Batterij
  2. Scherm
  3. Taptic Engine

Ga altijd eerst naar Apple

iFixit verkoopt daarnaast alle benodigde schroefjes en overig gereedschap. Toch willen we nog maar eens benadrukken dat je bij een defect scherm of batterij van je iPhone 7 beter gewoon naar Apple zelf kunt gaan. Zeker als je nog garantie hebt zal Apple dit kosteloos voor je oplossen, terwijl je de garantie kwijtraakt als je er zelf mee gaat rommelen.

Mocht je er alsnog voor kiezen om zelf met een schroevendraaier je iPhone 7 open te maken, dan zijn de gidsen van iFixit echter wel de meest betrouwbare en zorgvuldige die je online gaat vinden.

Lees het laatste nieuws over Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen