‘Productie iPhone 7 extra vroeg gestart’
Erwin Vogelaar

De productie van de iPhone 7 zou al gestart zijn bij Pegatron en Foxconn. Tevens wordt er mogelijk aan drie verschillende versies gewerkt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone 7 productie

Het is weer tijd voor de nieuwste geruchtenronde over de iPhone 7. Het nieuwste toestel van Apple zou namelijk al in productie zijn bij Pegatron en Foxconn. Dit is eerder dan normaal, wat kan liggen aan een extra complex design. Tevens zou de iPhone 7 niet verschijnen in twee, maar drie varianten. Naast de iPhone 7 en iPhone 7 Plus kunnen we mogelijk ook een iPhone 7 Pro verwachten. Dit zou tevens de reden kunnen zijn dat de productie al wat vroeger is gestart en er extra mensen zijn aangenomen om de toestellen te maken.

iphone 7 productie

Wat moeten we verwachten van een iPhone 7 Pro bovenop de iPhone 7 Plus is niet helemaal duidelijk. Het toestel heeft mogelijk een groter scherm, waarmee het qua formaat tussen de iPhone en iPad geplaatst kan worden. De twee smartphones die Apple vorig jaar onthulde, de iPhone 6S en iPhone 6S Plus, hebben voor een eerste daling in de smartphoneverkoop van Apple gezorgd. De iPhone 7-lijn moet dit jaar dus wel echt iets nieuws toevoegen.

Andere recente geruchten over de iPhone 7 gaan over een dubbele camera in de iPhone 7 Plus. Tevens zou dit toestel ook meer werkgeheugen en een Smart Connector krijgen. In september zullen eindelijk weten welke geruchten waar zijn en welke niet, want naar verwachting zal Apple dan de nieuwe toestellen onthullen.

Lees het laatste nieuws over de iPhone 7

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.