De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

‘Apple annuleerde de iPhone 7 Pro op het laatste moment’

Lars Paijmans
10 augustus 2016, 8:37
2 min leestijd
‘Apple annuleerde de iPhone 7 Pro op het laatste moment’

Als je aan Apple denkt, zie je waarschijnlijk een bedrijf voor je dat zijn zaakjes goed op orde heeft. Toch kunnen ook daar op het laatste moment ineens drastische beslissingen gemaakt worden. De iPhone 7 Pro zou namelijk op het laatst mogelijke moment zijn geannuleerd.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 Pro geannuleerd door Apple

Een nieuw artikel van Nikkei beweert dat Apple de stekker uit het iPhone 7 Pro-project trok, een paar maanden voor de release. “Dit is nog nooit gebeurd. Tot nu toe maakte Apple nooit dit soort drastische veranderingen aan de iPhone-productie een paar maanden voor de lancering”, geeft een bron aan. “Dit is een bewogen jaar voor Apple.”

iPhone 7 Pro geannuleerd

Bij de geruchten rondom de iPhone 7 ging het er dit jaar iets anders aan toe dan anders. We kregen niet alleen gelekte foto’s en verhalen over de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te horen, maar ook over een derde toestel met de naam iPhone 7 Pro. Dit toestel zou aan moeten sluiten bij de iPad Pro-lijn en moest professionals aanspreken die hun iPhone dag in dag uit intensief gebruiken.

De iPhone 7 Pro zou hetzelfde formaat hebben als de iPhone 7 Plus, maar had als grote verschillen de Smart Connector op de achterkant en een dubbele cameralens om betere foto’s te maken. Nu blijkt dus dat Apple deze dubbele cameralens simpelweg aan de iPhone 7 Plus toevoegt, zodat de Plus dit jaar op meer vlakken verschilt van de iPhone 7. Wat camera betreft is de iPhone 7 Plus dus eigenlijk de iPhone 7 Pro, al wordt de Smart Connector niet genoemd.

Compleet nieuw, glazen design in 2017

De bronnen van Nikkei onderstrepen daarnaast het gerucht dat Apple in 2017 weer een drastisch nieuw design voor de iPhone 8 doorvoert. Men spreekt over een ‘all glass design’, wat zou betekenen dat we teruggaan naar de dagen van de iPhone 4 waarbij het toestel zowel aan de voor- en achterkant met glas omhuld is. Nu de iPhone 7 Pro geannuleerd is, kunnen we ons in ieder geval weer opmaken voor de onthulling van twee nieuwe toestellen over iets minder dan een maand.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: Nikkei
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen