De winnaar van onze iPhone 7 prijsvraag is bekend!

Lars Paijmans
17 oktober 2016, 12:00
2 min leestijd
De winnaar van onze iPhone 7 prijsvraag is bekend!

De afgelopen weken kon je op iPhoned meedoen aan onze iPhone 7 prijsvraag. Het lange wachten is voorbij, want vandaag maken we bekend wie van onze bestaande of nieuwe abonnees van de iPhoned nieuwsbrief deze geweldige prijs gewonnen heeft.

iPhone 7 prijswinnaar

Je had tot vrijdag de tijd om jezelf in te schrijven voor de dagelijkse of wekelijkse iPhoned nieuwsbrief. Daardoor maakte je direct kans op deze gloednieuwe zilveren iPhone 7. Als je al langer lid was van onze nieuwbrief, maakte je uiteraard automatisch al kans op deze prijs.

Jullie hebben massaal gehoor gegeven aan deze oproep en uit de duizenden inschrijvers hebben we een willekeurige winnaar getrokken.

De winnaar van de iPhone 7 is: Tijmen Pluimers uit Amersfoort

iPhone 7 winnaar
Prijswinnaar Tijmen Pluimers (links) neemt zijn iPhone 7 in ontvangst van Peter Geurts (directeur BigSpark, uitgever van iPhoned)

Namens de hele redactie van iPhoned willen we je van harte feliciteren met deze prijs. Nadat we contact met Tijmen hadden opgenomen, kwam hij snel langs om de prijs in ontvangst te nemen.

Niet gewonnen?

Heb je niet gewonnen? Dan maak je als iPhoned-member de volgende keer gewoon weer kans op een mooie prijs. In het verleden hebben we al meerdere lezers op deze manier verrast met een Apple Watch Sport, iPhone 6 en iPhone 6S. Jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief kan uiteraard nog steeds. Zo ontvang je iedere vrijdag een handig overzicht van al het belangrijkste Apple-nieuws van de week, of een dagelijkse nieuwsupdate.

Ben je echter direct op zoek naar een iPhone 7 (Plus), check dan het overzicht hieronder. Daar vind je de beste prijzen voor een iPhone 7 met abonnement, of om de iPhone 7 los te kopen. Uiteraard is ook de iPhone 7 Plus beschikbaar.

iPhone 7
Apple iPhone 7
7,5
Welke iPhone 7 wil je?
Selecteer:
32GB
128GB
256GB
iPhone 7 met abonnement
Toestel eenmalig € 0,00
€ 14,50 p/m Abo: € 7,00 p/m Toestel: € 7,50 p/m
Sim only nodig?
iPhone 7 Plus
Apple iPhone 7 Plus
8,5
Welke iPhone 7 Plus wil je?
Selecteer:
32GB
128GB
256GB
iPhone 7 Plus met abonnement
Toestel eenmalig € 0,00
€ 21,00 p/m Abo: € 7,00 p/m Toestel: € 14,00 p/m
Sim only nodig?

Bekijk ook onze vorige prijswinnaars

De prijs: iPhone 7

De iPhone 7 is de nieuwste smartphone van Apple, met de beste camera en accuduur in de geschiedenis van de iPhone. Zoals je al in onze iPhone 7 review kon lezen is er aan het uiterlijk niet veel veranderd, maar worden de vernieuwingen deze keer aan de binnenkant doorgevoerd.

Categorie: Devices
Device: iPhone 7

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's