‘Gelekte foto’s tonen iPhone 7 Plus zonder mute-knop’

Thomas Haenen
12 juli 2016, 12:28
2 min leestijd
‘Gelekte foto’s tonen iPhone 7 Plus zonder mute-knop’

De volgende iPhone moet het mogelijk zonder mute-knop doen. Op uitgelekte afbeeldingen is de geluidsschakelaar van de iPhone 7 Plus niet te zien.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 Plus stil-knop

De nieuwe foto’s zijn afkomstig van van NowhereElse, een site die in het verleden vaker als eerste foto’s van nieuwe smartphones wist te delen. Toch zijn de beelden ditmaal wat twijfelachtig: het design is nog niet mooi afgewerkt, en op uitgelekte iPhone 7-foto’s zagen we eerder nog wel een Mute-knop zitten.

iPhone 7 Plus geluidsschakelaar

Op de achterkant zitten daarnaast drie mysterieuze pinnetjes. Deze ‘Smart Connector’ zagen we ook al op de iPad Pro en kon daar gebruikt worden om verschillende accessoires aan te sluiten. De afbeelding suggereert dat Apple die accessoires straks ook met de volgende iPhone 7 Plus laat werken.

Mute knop op de iPhone

De geluidsschakelaar is al sinds de eerste iPhone een kenmerkend onderdeel van Apple’s smartphones. Gebruikers kunnen door de schakelaar omlaag te schuiven direct alle binnenkomende berichten op stil zetten. Of Apple nu een softwarematige oplossing gaat bieden om de iPhone 7 snel op stil te zetten, is nog onbekend.

Apple lijkt dit jaar bereid te breken met enkele vaste waarden. Zo wordt het instapmodel van de iPhone 7 waarschijnlijk al van 32GB opslagruimte voorzien, terwijl Apple zelfs met de iPhone 6S hooguit een krappe 16GB meeleverde. Aan de andere kant wordt naar alle waarschijnlijkheid de koptelefoonaansluiting geschrapt. iPhone-bezitters die muziek willen luisteren moeten een draadloze koptelefoon gebruiken of een adapter gebruiken om audio-apparatuur op de Lightning-poort aan te sluiten.

iPhone 7 Plus release

De iPhone 7 en 7 Plus worden vermoedelijk begin september officieel gepresenteerd, waarna de release een aantal weken later plaatsvindt. Naast een nieuw ontwerp zou Apple de nieuwe smartphones voorzien van krachtige hardware en iOS 10. Ook een verbeterde iPhone 7-camera zou op de planning staan.

Lees het laatste nieuws over de iPhone 7 Plus

Bron: NowhereElse
Categorie: Devices
Device: iPhone 7 Plus

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7 Plus
Apple iPhone 7 Plus

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen