‘iPhone 7 Plus is populairder dan iPhone 7’

Erwin Vogelaar
16 september 2016, 20:31
2 min leestijd
‘iPhone 7 Plus is populairder dan iPhone 7’

Het lijkt er op dat de iPhone 7 Plus populairder is dan de iPhone 7. Het is voor het eerst dat het grotere model van een nieuwe iPhone populairder is dan de normale versie.

iPhone 7 Plus populairder

Statistieken van reserveringen tonen aan dat de iPhone 7 Plus populairder is dan de iPhone 7. Het is de eerste keer in de geschiedenis van de iPhone dat de grotere versie het beter doet dan de kleine versie, mits we deze statistieken mogen geloven. De cijfers komen niet uit het niets. Het bedrijf Slice Intelligence heeft namelijk de reserveringsbonnetjes van bijna 32,000 shoppers in de Verenigde Staten gescand.

iPhone 7 Plus populairder

Uit deze reserveringsbonnetjes blijkt dat zo’n 55 procent voor de iPhone 7 Plus is gegaan, terwijl 45 procent voor de ‘normale’ iPhone heeft gekozen. Ter vergelijking had 35 procent van de kopers interesse in de iPhone 6 Plus en 41 procent interesse in de iPhone 6S Plus. Er is dus wel een duidelijke groei in het interesse voor het grotere toestel zichtbaar. De meeste panelleden uit dit onderzoek hadden overigens interesse in de nieuwe kleuren van de iPhone 7, met 46 procent voor zwart en 23 procent voor het glimmende gitzwart.

Waarschijnlijk is de iPhone 7 Plus populairder, omdat Apple hier de meeste vernieuwing doorvoert. Naast de algemene vernieuwingen voor de iPhone 7, heeft de Plus namelijk een dubbele camera waardoor het toestel haast verandert in een professioneel fototoestel.

iPhone 7

De iPhone 7 is vanaf vandaag verkrijgbaar. Heb je nog geen toestel te pakken gekregen? Geen nood. We hebben op Facebook een livestream gedaan met de unboxing van de nieuwe iPhone. Deze kun je hier terugkijken. Daarnaast kun je ook onze eerste indruk van de iPhone 7 lezen, waarin we onder andere schrijven: “Laat je niet bedriegen door het soortgelijke uiterlijk: de iPhone 7 is een toestel waar je jaren mee vooruit kunt en die meer dan genoeg vernieuwingen doorvoert.” En wanneer is de nieuwe iPhone weer op voorraad? Daar lees je hier meer over.

Bron: 9to5mac
Categorie: Devices

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's