Sportfotograaf demonstreert iPhone 7 Plus camera met foto’s van rugbywedstrijd

Lars Paijmans
12 september 2016, 9:23
2 min leestijd
Sportfotograaf demonstreert iPhone 7 Plus camera met foto’s van rugbywedstrijd

Het grote pluspunt van de iPhone 7 Plus is de dubbele cameralens. Ceo Tim Cook demonstreerde dit weekend op Twitter hoe mooi de foto’s zijn die je met de smartphone kunt maken.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 Plus foto’s demonstreren krachtige camera

Cook deelde op Twitter een link naar een aantal foto’s die door verschillende mensen met de iPhone 7 Plus gemaakt zijn. Onder meer de sportfotograaf David E. Klutho die voor Sport Illustrated werkt. De foto’s die je hieronder ziet zijn gemaakt tijdens een rugbywedstrijd tussen de Titans en Vikings, die dit weekend plaatsvond.

iPhone 7 Plus foto's
iPhone 7 Plus foto's

De haarscherpe foto’s zijn gemaakt met de dubbele cameralens van de iPhone 7 Plus, die met twaalf megapixels en twee keer optische zoom een stuk mooiere foto’s maakt dan de iPhone 6S Plus. De voorbeeldfoto’s demonstreren niet alleen de heldere kleuren, maar vooral hoe bewegende beelden toch scherp kunnen worden vastgelegd. Omdat de kiekjes echter op klaarlichte dag zijn gemaakt, is nog niet zo goed te zien hoeveel beter iPhone 7 Plus foto’s in het donker zijn.

Camera later dit jaar nog beter

Nog voor het einde van het jaar maakt Apple de iPhone 7 Plus camera nog beter met een software-update. Deze update voegt een Portretfunctie toe, waarmee de twee lenzen gezichten herkennen en aan de hand daarvan de voor- en achtergrond kunnen onderscheiden. Vervolgens is het voor jou heel gemakkelijk om de achtergrond te laten vervagen, waardoor de mensen op de foto meer opvallen.

iPhone 7 Plus foto's

Ook de kleinere iPhone 7 gaat vergeleken met zijn voorganger er op vooruit wat de camera betreft. Hoewel optische zoom ontbreekt heeft deze camera wel een 12 megapixel-camera en een grotere lens dan voorheen. Zodra we zelf een iPhone 7 en iPhone 7 Plus in handen hebben, zullen we de twee camera’s uitgebreid met elkaar vergelijken.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7 Plus
Apple iPhone 7 Plus

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu