Deze Moment-case met accu maakt je iPhone 7-camera nog beter

Rick van der Veer
8 februari 2017, 17:21
1 min leestijd
Deze Moment-case met accu maakt je iPhone 7-camera nog beter

Moment, een bedrijf dat eerder al cameralenzen voor de iPhone uitbracht, heeft twee nieuwe camera-cases en een iPhone-lens op Kickstarter gezet. De iPhone 7 Moment camerahoesjes zijn ontworpen om samen met de nieuwe groothoeklens te werken.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 Moment cameracase onthuld

De nieuwe Moment-producten bestaan uit twee hoesjes, waarvan de eerste een accu-case is. Dit hoesje voegt een extra 2500 of 3500 mAh aan capaciteit toe voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De Battery Photo Case voegt daarnaast een sluiterknop toe, waarmee je je iPhone in een echte camera kunt veranderen. De iPhone-lenzen van Moment zijn daarnaast gemakkelijk op het hoesje te plaatsen.

iPhone 7 Moment camerahoesjes

Het tweede hoesje is een wat simpelere case. De Photo Case is een dun, plastic hoesje dat geen nieuwe functies aan je iPhone toevoegt. Het voordeel van deze case is dat je net zoals bij de Battery Photo Case de Moment-lenzen zo op je toestel kunt zetten zonder een speciaal plaatje op je toestel te monteren. Beide cases werken ook met de lenzen die Moment eerder al uitbracht voor iPhones.

De groothoeklens die Moment op Kickstarter gezet heeft is een nieuwe versie van een al bestaande lens. Doordat de cameramodules van de iPhone 7 intern meer bewegen dan die van de iPhone 6S werkte de oude groothoeklens niet helemaal optimaal. De nieuwe lens is ontworpen om volledig compatibel te zijn met de iPhone 7 en houdt rekening met de veranderingen die Apple doorgevoerd heeft in de nieuwe camera.

Releasedatum en prijs

De Moment-hoesjes zijn nu te pre-orderen via de Kickstarter-pagina van de nieuwe producten. De Photo Case kost omgerekend zo’n 33 euro, terwijl je voor de Battery Photo Case ongeveer 110 euro kwijt bent. De groothoeklens kost ongeveer evenveel als het accuhoesje, maar via een Kickstarter-pledge zijn ze nu ook samen te koop voor een lager bedrag.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen