De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Zo verbetert Apple het mobiele bereik van de iPhone 7

Redactie
17 februari 2016, 9:23
1 min leestijd
Zo verbetert Apple het mobiele bereik van de iPhone 7

Apple werkt naar verluidt aan een techniek om alle chips in de iPhone 7 te voorzien van een extra beschermingslaag. Dit zorgt niet alleen voor minder netwerkverstoringen bij drukte, maar ook voor betere prestaties.

Lees verder na de advertentie.

‘Apple verbetert iPhone 7 mobiel bereik’

Apple is niet onbekend met elektromagnetische interferentie en past al enkele jaren technieken toe om in iPhones chips en delen van de printplaat hiertegen te beschermen. In de iPhone 7 zou Apple de techniek voor alle belangrijke chips, waaronder de wifi- en bluetooth-chip, willen inzetten. Dit moet ervoor zorgen dat draadloze verbindingen minder worden verstoord door andere signalen op dezelfde frequentie. Op plekken waar het erg druk is, moeten netwerkverstoringsproblemen daardoor tot het verleden behoren.

iphone 7 mobiel bereik

Dat de beschermingslaag over alle chips in de iPhone 7 komt te liggen, biedt nog meer voordelen. Zo moet de straling die de iPhone uitzendt afnemen en wordt het mogelijk om componenten dichter bij elkaar te plaatsen, zodat het toestel kan worden voorzien van een grotere accu of dunnere behuizing. Welke keuze Apple hierin maakt, komen we waarschijnlijk dit najaar te weten. Naar verwachting presenteert het bedrijf de iPhone 7 in september.

Het laatste nieuws over de iPhone 7

Bron: MacRumors
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen