Apple-event livestream: volg de onthulling van de iPhone 7

Wouter Nijsen
7 september 2016, 18:38
2 min leestijd
Apple-event livestream: volg de onthulling van de iPhone 7

Om 19.00 uur gaat het september-event van Apple van start, waar waarschijnlijk de iPhone 7, iPhone 7 Plus en Apple Watch 2 worden onthuld. Met de livestream kun je alles volgen.

Lees verder na de advertentie.

Volg het Apple-event met de livestream

Het september-event van Apple vindt – net als vorig jaar – plaats in het Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco. Het bedrijf maakt echter ook een livestream beschikbaar, zodat je thuis kunt volgen wat er allemaal wordt aangekondigd. De iPhone 7 livestream begint om 19.00 uur Nederlandse tijd en is beschikbaar voor iedereen die over één van de onderstaande apparaten beschikt.

  • iPhone, iPad of iPod touch met iOS 7.0+ (klik op deze link)
  • Mac en MacBook met OS X 10.8.5+ met Safari 6.0.5+ (klik op deze link)
  • Apple TV tweede, derde of generatie (via het Apple Events-kanaal)
  • Apple TV vierde generatie via de Apple Special Event-app

Op deze pagina kun je ook het evenement volgen op je iPhone, iPad, iPod touch of Mac(Book). Net als vorig jaar kunnen Windows 10-gebruikers deze link gebruiken om de iPhone 7 keynote live te volgen. Zorg wel dat je gebruikmaakt van Microsoft Edge, want andere browsers worden niet ondersteund.

iPhone 7 livestream kijken op Windows, Linux en Android

Heb je een oudere versie Windows-versie, of gebruik je Linux of Android, dan kun je helaas niet de iPhone 7 livestream volgen. Wel is het mogelijk om het Apple-event te kijken door de VLC mediaspeler te gebruiken.

http://appleliveevents-i.akamaihd.net/hls/live/222436/1609lijbsdfvoihbadfvohbsdfvljhb/master/4500/4500.m3u8?t=YWxpc2FtaXg=

Download via deze link de VLC mediaspeler voor Windows of Linux en ga in het programma naar ‘Media > Netwerkstream openen’. Hierna dien je de bovenstaande link in het lege valk te plakken, waarna de livestream begint met spelen. In de Android-app van VLC werkt dit op dezelfde manier.

Handige liveblogs om te volgen

Uiteraard doen we op iPhoned en ons Twitter-kanaal uitgebreid verslag van alle aankondigingen die Apple doet, als je niet de iPhone 7 livestream kunt volgen. Ook de sites hieronder hebben een handige liveblog waarmee je als eerste alle informatie krijgt.

Op welke aankondiging zit jij het meeste te wachten? Laat het weten in de comments hieronder.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu