‘Foto’s duiken op van koptelefoonaansluiting iPhone 7’

Lars Paijmans
3 mei 2016, 12:51
1 min leestijd

Voordat Apple een iPhone onthult, kunnen we aan de hand van geruchten de belangrijkste kenmerken al ontdekken. Het leek erop dat de iPhone 7 geen traditionele koptelefoonaansluiting meer kreeg, maar nieuwe foto’s spreken dit gerucht juist tegen.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 koptelefoonaansluiting foto toch aanwezig?

Als we de geruchten van de afgelopen maanden mogen geloven, wordt de iPhone 7 waterdicht en schrapt Apple de traditionele koptelefoonaansluiting. Deze twee hebben met elkaar te maken, omdat deze ingang erg gevoelig is voor waterschade.

iPhone 7 koptelefoonaansluiting

Nieuwe foto’s van het Chinese MyDrivers laten echter zien dat we ons hier nog niet helemaal op vast moeten pinnen. Op bovenstaande foto (die anoniem geplaatst werd) zouden we de binnenkant van de iPhone 7 zien, en als je goed kijkt zie je daar nog gewoon een aansluiting voor je 3,5 mm headphone jack. Het grijze blokje bovenop is de aansluiting.

Zoals altijd is het bij deze geruchten de vraag hoe betrouwbaar deze foto is. Het laat in ieder geval zien dat we alle ‘gelekte’ foto’s niet zomaar voor waar aan moeten nemen. In september krijgen we pas het verlossende antwoord op deze vragen, als Apple zelf de iPhone 7 officieel onthult.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: MyDrivers
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen