Video: iPhone 7 krijgt mogelijk toch geen nieuwe kleuren

Thomas Haenen
15 juli 2016, 9:18
2 min leestijd
Video: iPhone 7 krijgt mogelijk toch geen nieuwe kleuren

Apple kiest niet voor nieuwe kleuren met de iPhone 7, zo lijkt een uitgelekte video te suggereren. Daarin is het toestel in Space Gray en het zilver te zien.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 kleuren

iPhone 7 video

Eerder dit jaar verschenen er nog geruchten dat Apple met de iPhone 7 de Space Gray-variant zou vervangen door een donkerder, haast zwart model. Het lijkt er inmiddels op dat Apple toch weer voor grijs kiest, zo blijkt uit een video die vannacht op Weibo verscheen.

Daarop is de behuizing van Apple’s nieuwe smartphone duidelijk te zien in twee kleuren. Naast Space Gray zien we ook de zilveren variant. Het gaat om de achterkant van de iPhone 7; de iPhone 7 Plus, die over een dubbele cameralens zou beschikken, is nog niet op bewegende beelden vastgelegd. De iPhone 7 lijkt wel over een grotere cameralens te beschikken, maar het is nog onbekend wat voor impact dat zal hebben op de camerakwaliteit.

Koptelefoon-aansluiting iPhone 7

De video lijkt wel verschillende andere iPhone 7 geruchten te bevestigen. Zo zien we geen aansluiting voor de koptelefoon, maar een grotere luidspreker aan de onderkant van het toestel. Apple zou de 3,5mm-audiopoort dit jaar willen verwijderen, waardoor koptelefoons alleen nog via de Lightning-poort of via Bluetooth aangesloten kunnen worden.

Ook zien we dat Apple de locatie van de antennelijnen aangepast heeft. Die zitten niet langer duidelijk zichtbaar midden op de achterkant, maar zijn aan de boven- en onderkant geplaatst. De achterkant van de iPhone 7 lijkt wederom van metaal gemaakt te zijn, waardoor het netwerksignaal niet goed doorkomt. Met de plastic antennelijnen aan weerszijden van de achterkant kan dat signaal alsnog goed doorkomen.

Meer over de iPhone 7

De iPhone 7 wordt waarschijnlijk begin september officieel onthuld. Volgens de laatste geruchten wordt het een relatief kleine upgrade ten opzichte van het vorige model, de iPhone 6S. Apple zou het toestel voorzien van een krachtigere chip, de A10, en een licht verbeterde camera, maar zou verder minimale aanpassingen maken. Ook het schermformaat van 4,7 inch zou niet veranderd worden.

Lees het laatste nieuws over de Apple

Bron: Weibo
Categorie: Devices
Device: iPhone 7

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen