De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

‘Instapmodel iPhone 7 krijgt 32GB opslagruimte’

Wouter Nijsen
6 juli 2016, 9:15
2 min leestijd
‘Instapmodel iPhone 7 krijgt 32GB opslagruimte’

Het goedkoopste model van de iPhone 7 krijgt niet 16GB, maar 32GB aan opslagruimte. Dat melden bronnen aan het doorgaans goed ingelichte The Wall Street Journal.

Lees verder na de advertentie.

’iPhone 7 instapmodel met 32GB’

Veel iPhone-gebruikers klagen al jaren over het feit dat het goedkoopste model, waarvoor je al gauw 749 euro betaalt, maar 16GB aan opslagruimte heeft. Na de installatie van wat apps en het systeemgeheugen blijft maar 10GB á 12GB voor de gebruiker over, wat vaak te weinig is om alle je favoriete applicaties en games te installeren.

iphone 6s plus klein

Volgens nieuwe geruchten krijgt het goedkoopste model van de iPhone 7 32GB aan opslagruimte, waar voorgaande iPhones standaard met 16GB geleverd werden. Natuurlijk zijn er wel modellen met meer ruimte beschikbaar, maar die kosten honderden euro’s meer. Het nieuws van de The Wall Street Journal bevestigen eerdere berichten over een 32GB iPhone 7.

Naar verwachting komt er ook een 128GB-model van de reguliere iPhone 7, terwijl de grotere iPhone 7 Plus ook met 256GB aan opslagruimte beschikbaar zou komen. De huidige iPhone 6S en 6S Plus komen in 16GB, 64GB en 128GB.

Weinig uiterlijke veranderingen

De afgelopen maanden is al het nodige over de iPhone 7 gelekt. Het lijkt er sterk op dat het design van de telefoon weinig af zal wijken dan dat van de iPhone 6S, al wordt de behuizing waarschijnlijk wel een stukje dunner en verdwijnt mogelijk de koptelefoonaansluiting. In plaats daarvan moet je oortjes verbinden via de Lightning-aansluiting aan de onderkant of draadloos via bluetooth. De antennestrepen aan de achterkant zouden verder beter afgewerkt zijn. In ons iPhone 7-concept kun je zien hoe de smartphone er mogelijk uit komt te zien.

Verder is het aannemelijk dat de iPhone 7 is voorzien van een A10-chip van Apple, iOS 10 en een dubbele cameralens, waarmee betere foto’s gemaakt worden. De 7 Plus krijgt mogelijk 3GB aan werkgeheugen, waar de huidige iPhones het nu nog met 2GB RAM doen.

Lees het laatste nieuws over de iPhone 7

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen