Nederlandse verkoop iPhone 7 van start gegaan, iPhoned is erbij!

Lars Paijmans
16 september 2016, 8:00
2 min leestijd
Nederlandse verkoop iPhone 7 van start gegaan, iPhoned is erbij!

De Nederlandse verkoop van de iPhone 7 is zojuist van start gegaan. De deuren van de Apple Stores zijn geopend en de eerste exemplaren worden onder gejuich en gejoel opgehaald. Voor het eerst is de iPhone 7 in Nederland tegelijk te koop met de eerste groep landen.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 in Nederland nu verkrijgbaar

Nu Nederland bij de eerste groep landen zit, hoeven Apple-fans geen trip naar Duitsland meer te maken om als eerste van de wereld aan de slag te gaan met de nieuwe iPhone. In Den Haag, Haarlem en Amsterdam hebben iPhone-fans zich vanochtend verzameld bij de drie officiële Apple Stores. Hier kunnen de gereserveerde iPhone 7- en iPhone 7 Plus-exemplaren worden opgehaald.

iPhone 7 in Nederland

Met een beetje geluk heeft iedere Apple Store ook nog een kleine voorraad voor mensen die op het laatste moment een exemplaar in huis willen halen. Apple waarschuwde gisteren al over de beperkte voorraad en dat alle zwarte en gitzwarte iPhones zelfs helemaal niet meer verkrijgbaar zijn.

Uiteraard staan we in de rij om als eerste een iPhone 7 te bemachtigen. Houd iPhoned vandaag in de gaten voor onze eerste indruk van het toestel. Later kun je onze uitgebreide review verwachten, waarin we alle features van de smartphone bespreken. We zijn de afgelopen maanden al wel aan de slag gegaan met iOS 10, het besturingssysteem dat standaard op de nieuwe iPhones draait. In onze iOS 10 review lees je onze bevindingen.

De beste iPhone 7 reserveren aanbiedingen

Nu iedereen een iPhone 7 of iPhone 7 Plus kan reserveren, heeft het weinig zin om nog dagenlang in de rij te gaan zitten. Als je een exemplaar reserveert kun je hem op je gemakje ophalen, zonder dat je daarvoor stipt om kwart over acht ’s ochtends voor de deur hoeft te staan.

Heb je vandaag geen iPhone 7 of 7 Plus bemachtigd maar heb je wel interesse? Dan kun je ook gewoon een exemplaar reserveren via onderstaande aanbiedingen. Hier hebben we de beste prijzen en aanbiedingen voor een iPhone 7 abonnement voor je op een rijtje gezet.

Vind jouw beste iPhone 7 deal

iPhone 7

iPhone 7

Abonnement v.a. € 21,50 p/m Met abonnement Met abo
Los nieuw v.a. € 343,00 Los toestel Los toestel
Refurbished v.a. € 145,99 Refurbished Refurbished

Vind jouw beste iPhone 7 Plus deal

iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus

Los nieuw v.a. € 489,00 Los toestel Los toestel
Refurbished v.a. € 209,99 Refurbished Refurbished

Het laatste nieuws over de iPhone 7

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPhone 7
iPhone 7
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's