De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

‘Deze vier iPhone 7-geruchten bevestigen betrouwbare Apple-bronnen’

Lars Paijmans
8 augustus 2016, 13:28
2 min leestijd
‘Deze vier iPhone 7-geruchten bevestigen betrouwbare Apple-bronnen’

De bekende Apple-blogger Mark Gurman zegt vandaag de belangrijkste iPhone 7-geruchten bevestigd te hebben gekregen van zijn bronnen. Ook zijn er nieuwe foto’s uitgelekt van het spacegrijze model, dat we beter ‘space zwart’ kunnen gaan noemen.

Lees verder na de advertentie.

Mark Gurman iPhone 7 geruchten bevestigd

De afgelopen maanden hebben we al heel veel geschreven en getoond van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, maar nu de onthulling in september wel erg dichtbij komt lijkt de geruchtenstroom wat stabieler te raken. Mark Gurman, een van de meest betrouwbare bronnen als het op Apple-geruchten aankomt, schrijft vandaag in een artikel op Bloomberg dat zijn bronnen een aantal functies van de nieuwe toptoestellen bevestigd heeft.

iPhone 7 geruchten bevestigd

Zo zal het uiterlijk niet veel verschillen van dat van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus, omdat Apple vanaf dit jaar om de twee jaar (in plaats van om het jaar) het uiterlijk van de iPhone zal veranderen. De antennestrepen zijn anders, en bovendien ziet de cameralens er anders uit. Zeker op de iPhone 7 Plus, want dit toestel zal als enige van de twee uitgerust zijn met een dubbele cameralens. Goed nieuws voor smartphonefotografen die ook in het donker plaatjes schieten.

Lees ook: Deze 5 hints bevat iOS 10 over de iPhone 7

Nieuwe zwarte iPhone 7 foto’s duiken op

Daarnaast schrijft Gurman dat de dagen van de traditionele koptelefoonaansluiting geteld zijn, en dat de homeknop van de iPhone 7 geen fysieke knop maar een Force Touch sensor is. Dit schreven we eerder al, en kwamen we ook al als aanwijzing in iOS 10 tegen. De echte grote veranderingen voor de iPhone zal Apple dan ook voor 2017 bewaren. Een trend waar we aan zullen moeten wennen, nu Apple een nieuw releaseschema van de iPhone zal gaan gebruiken.

Naast het artikel van Gurman verschenen er vandaag nieuwe foto’s van de mogelijke behuizing van de iPhone 7, die perfect aansluit op de verhalen die in het artikel vermeld staan. Op de foto’s is een bijna zwarte behuizing te zien, wat het weer iets zekerder maakt dat we een zwarte (of Space Black) iPhone krijgen om uit te kiezen. Deze sluit aan bij het donkergrijze uiterlijk van de nieuwe 12 inch-MacBooks.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bronnen: Bloomberg, 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu