De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

‘Nieuw design iPhone 7 verschilt weinig van iPhone 6(S)’

Redactie
3 februari 2016, 9:18
2 min leestijd
‘Nieuw design iPhone 7 verschilt weinig van iPhone 6(S)’

Hoewel we nog even moeten wachten op de officiële aankondiging, weerhoudt dat anderen er niet van om geruchten over de iPhone 7 te lekken. Volgens een nieuwe ingewijde beschikt die niet langer over een uitstekende camera en de herkenbare antennestrepen aan de achterkant.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 design

Dat schrijft MacRumors op basis van een anonieme bron die eerder betrouwbare informatie heeft doorgespeeld. Hoewel verwacht wordt dat het design van de iPhone 7 sterk afwijkt van het ontwerp van de iPhone 6(S), zou dat nog wel eens flink tegen kunnen vallen. Er zou namelijk maar op twee punten echt iets veranderd zijn.

iphone 7 design

Allereerst stapt Apple af van de bekende antennestrepen aan de achterkant van het toestel, waardoor de iPhone 7 een strakker uiterlijk krijgt. De antennestrepen lopen bij de iPhone 6(S) horizontaal over het toestel. De strepen aan de zijkanten en aan de boven- en onderkant van het toestel zijn wel behouden om te voorkomen dat het mobiele signaal verstoord wordt.

Ook steekt de camera van het nieuwe vlaggenschip van Apple niet langer uit, zoals bij de iPhone 6(S) nog wel het geval was. Dit zorgt ervoor dat de iPhone voortaan stabieler op oppervlaktes ligt. Of de iPhone 7 hierdoor dunner wordt dan zijn voorgangers is onduidelijk. Volgens eerdere geruchten laat Apple ook de homeknop weg om de smartphone dunner te maken. MacRumors kreeg dit echter niet bevestigd door zijn bron.

Geruchten

Naar aanleiding van eerdere geruchten weten we verder dat de iPhone 7 Plus een verbeterde, dubbele camera krijgt. De kleinere 4,7 inch iPhone 7 zou deze feature niet krijgen. Ook wordt verwacht dat Apple bij beide varianten afscheid neemt van de 3,5mm jack en in plaats daarvan overstapt op een universele Lightning-poort en draadloze bluetooth-oortelefoons. De iPhone 7 wordt waarschijnlijk in het najaar van 2016 aangekondigd. De kans dat er in de tussentijd nog veel veranderd is dan ook aannemelijk.

Meer weten over de iPhone 7? Check hier de hardnekkigste geruchten.

Bron: MacRumors
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6S
Apple iPhone 6S

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen