‘iPhone 6S-hoesjes en screenprotectors passen niet op nagenoeg identieke iPhone 7’

Lars Paijmans
23 juni 2016, 10:15
1 min leestijd
‘iPhone 6S-hoesjes en screenprotectors passen niet op nagenoeg identieke iPhone 7’

Als je nog wat screenprotectors in huis hebt, kun je deze maar beter voor je iPhone 6 of iPhone 6S gebruiken. De voorkant van de iPhone 7 verandert namelijk net genoeg om deze onbruikbaar te maken.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 case en screenprotectors in de maak

Mac Otakara zegt te weten hoe de voorkant van de iPhone 7 eruit komt te zien. Dit baseert de site op verschillende berichten van screenprotector-fabrikanten, die ineens geen orders meer binnenkrijgen nu de iPhone 7 er aan komt.

Volgens deze fabrikanten krijgt de iPhone 7 voorkant een nieuwe bewegingssensor die opgedeeld is in twee delen, terwijl ook de lichtsensor wordt verplaatst. Deze zou aan de rechterkant komen te zitten en is een stukje groter dan we tot nu toe gewend zijn. Ook de speaker die je tijdens een telefoongesprek aan je oor houdt, zou een stuk groter worden.

iPhone 7 case

Ook aan de achterkant van de iPhone 7 verandert er genoeg om cases van de iPhone 6 en iPhone 6S onbruikbaar te maken. Zo benadrukt Mac Otakara wederom dat de iPhone 7 Plus een dubbele cameralens krijgt, en de camera van de iPhone 7 een grotere (enkele) camera krijgt. Deze nieuwe lens is groot genoeg om huidige hoesjes niet meer te laten passen.

Op deze veranderingen na zal de iPhone 7 er grotendeels hetzelfde uit komen te zien als de iPhone 6S. Dit zou komen omdat Apple wacht op 2017 om de echt grote veranderingen door te voeren in de iPhone. Denk hierbij aan een gloednieuw OLED-display en het verdwijnen van de traditionele homeknop. Reken er dus maar op dat we in september een nieuwe iPhone 7-case moeten aanschaffen.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: Mac Otakara
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu