‘Minder zichtbare antennestrepen en grotere cameralens voor iPhone 7’

Gijs Ettes
14 maart 2016, 13:11
1 min leestijd
‘Minder zichtbare antennestrepen en grotere cameralens voor iPhone 7’

De iPhone 7 heeft minder zichtbare antennestrepen dan zijn voorganger, zo zou blijken uit uitgelekte technische tekeningen. Ook krijgt het toestel mogelijk een grotere cameralens dan de iPhone 6S.

Lees verder na de advertentie.

‘iPhone 7 antennestrepen aan boven- en onderkant’

Dat claimt de Franse site NoWhereElse, die vaker informatie publiceert over onaangekondigde smartphones. Hoewel de antennestrepen op de iPhone 7 nog wel aanwezig zouden zijn, zijn ze ditmaal alleen nog te vinden aan de boven- en onderkant.

Misschien nog wel opvallender is de aanwezigheid een grotere uitsparing voor de camera. Dit duidt erop dat de cameralens van de nieuwe iPhone groter wordt en bevestigt mogelijk dat alleen de grotere iPhone 7 Plus de beschikking krijgt over een dubbele camera. In hoeverre de camera van de normale iPhone 7 wordt verbeterd, is echter niet bekend. Een grotere lens betekent niet per definitie dat de camera ook daadwerkelijk betere foto’s schiet.

antennestrepen

Onderstaande mock-up toont hoe de achterkant van de iPhone 7 er mogelijk uit gaat zien op basis van de laatste geruchten. Als gezegd krijgt waarschijnlijk alleen de grotere Plus-variant een dubbele camera, die twee beelden tegelijkertijd schiet en samenvoegt voor betere foto’s. Behalve een dubbele cameralens zou Apple de iPhone 7 Plus ook uitrusten met optische zoom (2-3 maal), een breedbeeldlens met optische beeldstabilisatie en een telefotolens met een significant smaller zichtveld.

iphone 7 antennestrepen

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus worden naar verwachting dit najaar aangekondigd door Apple. Deze maand kunnen we mogelijk al een nieuwe iPhone verwachten in de vorm van de iPhone 5se. Die krijgt naar verluidt een 4 inch-scherm, 8 megapixel-camera en de A8- en M8-chips van de iPhone 6.

Lees het laatste nieuws over Apple

Via: 9to5Mac
Bron: NoWhereElse
Categorieën: Devices, Geruchten
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen