‘Prijslijst iPhone 7 toont 256GB-optie en Pro-versie’

Erwin Vogelaar
23 juni 2016, 20:15
2 min leestijd
‘Prijslijst iPhone 7 toont 256GB-optie en Pro-versie’

We hebben al veel geruchten gehoord over de hardware van de iPhone 7, maar nu beginnen ook prijsgeruchten binnen te komen. Dit nieuwe lek geeft interessante details over de verschillende versies van het toestel.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 256GB

Tijdens WWDC 2016 hebben we een hele hoop gehoord over iOS 10, het besturingssysteem waar de iPhone 7 mee gelanceerd gaat worden. Ook over de hardware hebben we al veel gehoord, maar nu beginnen tevens de geruchten over de prijzen en de verschillende varianten van het toestel te verschijnen. Een lek op Weibo geeft ons een kijkje in deze nieuwe informatie.

iphone 7 256GB

Omdat het prijskaartje van de iPhone elk jaar vergelijkbaar is met het jaar ervoor, is de prijs meestal geen verrassend nieuws. Met de iPhone 7 lijkt het er echter op dat we voor veel meer opslagruimte kunnen kiezen, en dat kan in de centen gaan zitten. Volgens het lek van Weibo zal het basismodel van de iPhone 7 verschijnen met 32GB, 64GB of 256GB opslaggeheugen. Volgens de Chinese prijslijst stijgt de 256GB-versie iets in prijs vergeleken met de huidige 128GB-versie van de iPhone 6S. De prijs van de andere versies blijft wel gelijk. Naast de basisversie van de iPhone 7, noemt de lijst ook een iPhone 7 Plus en een iPhone 7 Pro, die beide in versies van 32GB, 128GB en 256GB zouden verschijnen.

De prijs van de iPhone 7 Plus is vergelijkbaar met die van de iPhone 6S Plus. De nog mysterieuze iPhone 7 Pro doet er weer een schepje bovenop met een iets sterkere prijsstijging dan tussen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Dus waar er in Europa zo’n 110 euro tussen de verschillende iPhone-modellen zit, kan de iPhone 7 Pro best eens zo’n 150 euro extra gaan kosten en op ongeveer 900 euro uitkomen. Neem de geruchten echter zoals altijd met een korrel zout. Mochten de prijzen kloppen, dan is het nog goed mogelijk dat de toestellen in Europa anders geprijsd gaan worden.

Lees het laatste nieuws over de iPhone 7

Via: 9to5Mac
Categorieën: Devices, Geruchten
Device: iPhone 7

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen