De gloednieuwe iPhone 6S winnen? Wij geven er eentje weg!

Redactie
25 augustus 2015, 20:00
1 min leestijd
De gloednieuwe iPhone 6S winnen? Wij geven er eentje weg!

Net als voorgaande jaren geven wij ook nu weer een iPhone weg! Om de lancering van de iPhone 6S te vieren, bieden we trouwe volgers de kans om een gloednieuw exemplaar te bemachtigen. Hoe? Lees gauw verder!

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6S winnen: dit moet je doen

iphone 6s winnen

Als alles goed gaat, wordt de nieuwe iPhone op 9 september officieel onthuld. iPhoned is er als de kippen bij om een aantal exemplaren van de iPhone 6S naar Nederland te halen en eentje daarvan verloten we onder nieuwe en bestaande members.

Sta je al ingeschreven voor de iPhoned nieuwsbrief, dan maak je automatisch kans op het toestel. Is dat nog niet het geval, schrijf je dan hieronder in. Voorwaarde is dat je bent ingeschreven voor de dagelijkse én wekelijkse nieuwsbrief. Als je al bent aangemeld, is dit aan te passen via je nieuwsbriefvoorkeuren. Je ontvangt dan het laatste nieuws, handige tips en de beste apps in je mailbox. Ook maak je vanzelfsprekend kans op toffe prijzen.

Meedoen met de iPhone 6S winactie kan tot en met 30 oktober 2015, waarna we de gelukkige winnaar bekendmaken. Doe jij al mee?Bij aanmelding ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Categorie: Devices
Device: iPhone 6S

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6S
Apple iPhone 6S
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen