Foto’s van iPhone 6S voorkant gelekt: lijkt op de iPhone 6

Rutger Otto
24 juli 2015, 10:22
2 min leestijd

De nieuwe iPhone zal pas over enkele maanden officieel gepresenteerd worden, maar in aanloop daarvan lekken traditiegetrouw foto’s van de productie. Zo ook van de iPhone 6S.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6S voorkant

Deze foto’s zijn afkomstig van anonieme bronnen en zijn gepubliceerd door het Franse Nowhereelse. Op de plaatjes zijn beelden van de fabriek te zien waar de displays worden gemaakt. Waar eerder al afbeeldingen van de iPhone 6S achterkant lekten, is nu de voorkant te zien. En die lijkt enorm op die van de iPhone 6.

Dat de voorkant lijkt op de huidige lijn iPhones mag geen verrassing heten. Een S-model van de iPhone lijkt altijd op zijn voorganger. Dat zal bij de iPhone 6S niet anders zijn. Misschien voert Apple kleine veranderingen door, maar die zijn nog niet op deze foto’s te ontdekken. Volgens de bron van Nowhereelse zijn de nieuwe iPhones inmiddels in productie en zijn op de foto’s displaypanelen te zien voor de witte en gouden toestellen die momenteel gemaakt worden en klaar zijn om verstuurd te worden naar een fabriek waar ze in elkaar gezet kunnen worden.

De geruchten gaan (zoals bijna bij elk nieuw model) dat de iPhone 6S een scherm van saffier krijgt, maar daar kon de bron niets over zeggen. Ook is onduidelijk of Force Touch daadwerkelijk in het scherm is ingebouwd, zoals de verwachtingen zijn.

Meer iPhone 6S geruchten

De iPhone 6S komt waarschijnlijk in september uit. Ook wordt een grotere iPhone 6S Plus verwacht. Naast Force Touch wordt verwacht dat de camera in het toestel verbeterd wordt met meer megapixels en een sensor die betere foto’s schiet in het donker. Daarnaast zal het toestel waarschijnlijk met een snellere A9-processor en meer werkgeheugen uitgerust worden. Volgens geruchten wordt verder Touch ID nauwkeuriger en moet de accu van het toestel langer meegaan.

Lees meer over de iPhone 6S

Bron: Nowhereelse
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6S

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen