Verkoop iPhone 6S van start gegaan, check de foto’s

Gijs Ettes
25 september 2015, 9:20
2 min leestijd
Verkoop iPhone 6S van start gegaan, check de foto’s

Apple is vandaag gestart met de iPhone 6S verkoop in de eerste serie landen. Onder meer in Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië kunnen Apple-fans de gloednieuwe iPhone ophalen, wat leidt tot lange wachtrijen voor de verschillende Apple Stores.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6S verkoop gestart

In Nederland moeten we nog zeker een week wachten voordat we de iPhone 6S en iPhone 6S Plus kunnen aanschaffen, maar in de eerste twaalf landen (Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, China, Hong Kong, Japan, Puerto Rico en Singapore) is de verkoop vandaag gestart. Ook iPhoned heeft enkele exemplaren besteld (zie hieronder) en onze eerste indrukken lees je in de iPhone 6S preview!

iphone 6s verkoop

De foto hieronder toont de rij in Düsseldorf, waar waarschijnlijk ook veel Nederlanders in staan. Veel ongeduldige Apple-fans kiezen er immers voor om hun iPhone 6S in Duitsland te kopen. Het toestel is daar iets eerder en goedkoper verkrijgbaar.

iphone 6s verkoop

Voor de Apple Store in Oberhausen is het eveneens dringen geblazen (foto: @robbertwebbe). Ook hier staan naar verwachting veel Nederlanders in de rij; vanuit Nijmegen en Arnhem ben je immers in een uurtje in de Duitse stad.

iphone 6s verkoop 2

De rijen voor de Apple Store in Parijs zijn behoorlijk lang. In de Franse hoofdstad is de iPhone 6S verkoop vandaag ook van start gegaan.

apple store parijs

In het Australische Sydney startte de verkoop van de nieuwe iPhones al eerder op de dag. Hieronder een foto van de wachtenden in de rij, die helaas pech hadden met het weer.

apple store sydney

Net als in voorgaande jaren is ook nu weer iemand zo gek geweest om zijn gloednieuwe iPhone op de grond te gooien voor een droptest. De video hieronder van YouTube-gebruiker Keaton Keller toont hoe valbestendig de 6S en 6S Plus zijn. De toestellen hebben een behuizing met een steviger aluminium frame, al kan dat natuurlijk geen schade aan het scherm voorkomen.

iPhone 6S en 6S Plus reserveren

Geen zin om in de rij te staan? Dan kun je (een van) de nieuwe iPhones ook alvast reserveren. De pre-orders in de Nederlandse Apple Store starten binnenkort, maar veel andere partijen nemen nu al reserveringen voor de 6S en 6S Plus aan. Check de beste prijzen en aanbiedingen (met abonnement) hieronder.

Apple iPhone 6S

Apple iPhone 6S prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 149,99

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 109,-

Refurbished
Apple iPhone 6S Plus

Apple iPhone 6S Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 325,-

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 179,-

Refurbished

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6S
Apple iPhone 6S
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen