Belsimpel laat je de iPhone 6S alvast uitproberen (ADV)

Redactie
26 september 2015, 10:47
2 min leestijd
Belsimpel laat je de iPhone 6S alvast uitproberen (ADV)

Vanaf vandaag is het mogelijk om de iPhone 6S uit te proberen bij Belsimpel. Zo kun je de nieuwe features alvast testen, voordat de iPhone in Nederland worden uitgebracht.

iPhone 6S uitproberen bij Belsimpel

Je kunt de iPhone 6S checken in de retailwinkels van Belsimpel in Groningen, Utrecht en Zwolle. Belangrijk om te weten is dat je het toestel nog niet kunt kopen. De nieuwe iPhone worden namelijk pas op 2 oktober in ons land verwacht, al is hij al wel beschikbaar in landen als Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië.

iphone 6s preview

Wel is het mogelijk om de iPhone 6S te bestellen bij Belsimpel. Het 16GB-model van de 6S kost bij de webshop 849 euro, terwijl je voor de iPhone 6S Plus met 16GB 949 euro betaalt. De vanafprijzen van de iPhones bij de release in Nederland bedragen naar verwachting 749 euro en 849 euro.

→ Check onze indrukken in de iPhone 6S preview.

Meer over de iPhone 6S en 6S Plus

Net als andere modellen met de S-naam voeren de iPhone 6S en 6S Plus geen uiterlijke veranderingen door, maar ze zijn wel voorzien van betere hardware. Zo worden de iPhones aangedreven door een snellere A9-processor en beschikken ze over een nieuwe grafische chip. Uit de doos draaien de toestellen op iOS 9, de meeste recente versie van Apples mobiele besturingssysteem.

De grootste vernieuwing van de iPhone 6S is 3D Touch. Dit is een technologie die het scherm van beide smartphones drukgevoelig maakt. Hierdoor kun je diverse acties uitvoeren op basis van de kracht waarmee je op het scherm drukt. Door bijvoorbeeld zacht op een linkje in Safari te tikken, wordt de webpagina alvast in een klein scherm getoond, zonder dat je de huidige pagina verlaat.

iPhone 6S en 6S Plus reserveren

Het is mogelijk om de iPhone 6S en 6S Plus te reserveren. De pre-orders in de Nederlandse Apple Store starten binnenkort, maar veel andere partijen nemen nu al reserveringen voor de 6S en 6S Plus aan. Hieronder hebben we de beste prijzen en aanbiedingen (met abonnement) op een rijtje gezet.

Apple iPhone 6S

Apple iPhone 6S prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 149,99

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 99,-

Refurbished
Apple iPhone 6S Plus

Apple iPhone 6S Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 325,-

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 179,-

Refurbished
Apple iPhone 6S
Apple iPhone 6S
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen