iPhone 6S reserveren: vind de beste prijzen en deals

Redactie
5 oktober 2015, 8:00
5 min leestijd
iPhone 6S reserveren: vind de beste prijzen en deals

Vanaf vandaag kun je de iPhone 6S reserveren in Nederland. We laten je zien waar de 6S en 6S Plus verkrijgbaar zijn en zetten de beste aanbiedingen (per provider) overzichtelijk op een rijtje.

iPhone 6S reserveren

De nieuwe iPhone is vanaf volgende week verkrijgbaar in ons land, maar de iPhone 6S reserveren is vanaf nu mogelijk. Het toestel heeft een losse adviesprijs van 749 euro voor het model met 16GB opslag. Voor de modellen met 64 en 128GB betaal je respectievelijk 859 en 969 euro. Daarbij heb je de keuze uit vier verschillende kleuren: spacegrijs, zilver, goud en roségoud.

De iPhone 6S Plus is in dezelfde kleuren en versies beschikbaar, maar het 5,5 inch-model is wel een stuk duurder. Zo kost het instapmodel met 16GB opslag 859 euro, terwijl je voor de versies met 64 en 128GB opslag respectievelijk 969 en 1079 euro betaalt. In combinatie met een abonnement haal je de nieuwe iPhones goedkoper in huis, zoals je ziet in de overzichten hieronder.

iPhone 6S reserveren met Vodafone abonnement

Vodafone is een van de partijen die de nieuwe iPhone rechtstreeks aanbiedt. Hieronder vind je de beste iPhone 6S Vodafone-aanbiedingen op een rijtje. Zoals je ziet krijg je bij alle abonnementen een gratis toestel, flinke 4G-databundel en voldoende belminuten/sms’jes. De prijzen worden continu bijgewerkt, zodat je nooit te veel betaalt.

Apple iPhone 6S

Apple iPhone 6S prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 149,99

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 99,-

Refurbished

iPhone 6S reserveren met KPN abonnement

Net als Vodafone biedt KPN de nieuwe iPhone rechtstreeks aan. Hieronder hebben we de beste iPhone 6S KPN-abonnementen voor je uitgelicht. De provider is wat duurder dan Vodafone (je moet bijvoorbeeld bijbetalen voor een toestel), maar biedt doorgaans grotere databundels en onbeperkte belminuten/sms’jes. Ook deze prijzen worden continu geüpdatet.

Apple iPhone 6S

Apple iPhone 6S prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 149,99

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 99,-

Refurbished

iPhone 6S reserveren met T-Mobile abonnement

Wil je liever de iPhone 6S met T-Mobile abonnement reserveren, dan vind je hieronder de beste prijzen een aanbiedingen. Ook deze prijzen worden doorlopend gecheckt en waar nodig aangepast, zodat je niet te veel betaalt. T-Mobile hanteert relatief goedkope maandprijzen, maar daarbij geldt dan wel dat je maar een kleine databundel krijgt en moet bijbetalen voor het toestel.

Apple iPhone 6S

Apple iPhone 6S prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 149,99

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 99,-

Refurbished

iPhone 6S reserveren bij Tele2, Telfort en andere aanbieders

Je kunt de iPhone 6S niet alleen bij de drie grootste providers reserveren, maar via diverse webshops kun je ook bijvoorbeeld een iPhone 6S Tele2-abonnement afsluiten. Die provider is doorgaans goedkoper, maar heeft bijvoorbeeld nog geen landelijk dekkend 4G-netwerk. Hieronder vind je actuele iPhone aanbiedingen voor Tele2.

Apple iPhone 6S

Apple iPhone 6S prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 149,99

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 99,-

Refurbished

iPhone 6S los reserveren

Uiteraard kun je de iPhone 6S ook los bestellen, wat wel zo handig is als je al een sim only-abonnement hebt. Hieronder vind je de aanbieders die momenteel de nieuwe iPhone in hun assortiment hebben. Het 16GB-model heeft een adviesprijs van 749 euro, terwijl je voor de versies met 64 en 128GB respectievelijk 859 en 969 euro betaalt.

Apple iPhone 6S

Apple iPhone 6S prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 149,99

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 99,-

Refurbished

Dit moet je weten over de nieuwe iPhones

De iPhone 6S komt wederom beschikbaar in een 4,7 inch- en 5,5 inch-model (de 6S Plus). Deze hebben resoluties van respectievelijk 1334 bij 750 pixels en 1920 bij 1080 pixels. Daarmee zijn de schermen van de iPhones net zo scherp als die van hun voorgangers, al zijn ze nu drukgevoelig dankzij een techniek genaamd 3D Touch. Hierdoor kun je specifieke acties uitvoeren door harder of zachter op het scherm te drukken.

Denk aan het updaten van je Twitter-status vanaf je homescreen of het snel schieten van een selfie met de camera. Tevens kun je 3D Touch in de Mail-app of Safari gebruiken om een voorvertoning van berichten of links te krijgen. Een lange druk op de Kaarten-app geeft je de optie om snel naar huis te navigeren.

iphone 6s reserveren

Andere veranderingen aan de nieuwe iPhones vinden we onder de motorkap. Zo is er een krachtigere 64-bit Apple A9-chip aan boord, snellere wifi, 4G+, twee keer zoveel werkgeheugen (2GB), een verbeterde 12 megapixel-camera en een vingerafdrukscanner die accurater is. De A9-chip heeft een processor die 70 procent sneller is, en grafische prestaties die 90 procent beter zijn geworden. Net als vorig jaar zijn er drie modellen om uit te kiezen met 16, 64 en 128GB opslag. Dat is helaas niet uitbreidbaar met een geheugenkaartje.

iphone 6s plus reserveren

De camera’s van de nieuwe iPhones zijn van een upgrade voorzien. Aan de voorzijde bevindt zich nu een 5 megapixel-frontcamera voor scherpe selfies, terwijl aan de achterkant de 8 megapixel-camera heeft plaatsgemaakt voor eentje van 12 megapixels. Standaard maakt de camera zogenoemde Live Foto’s, waarbij anderhalve seconden vóór en na de foto een videofragment wordt vastgelegd.

Het geheel wordt gebundeld tot een foto die je met een druk op de knop tot leven kunt laten komen. Deze foto’s kun je afspelen in de galerij, maar ook als achtergrond voor het toegangsscherm kan een Live Foto worden ingesteld.

Conclusie iPhone 6S review

Apple heeft met de iPhone 6S een prima vlaggenschip afgeleverd, met krachtigere hardware en enkele interessante nieuwe functies. De interne hardware is flink onder handen genomen en het scherm met 3D Touch heeft veel potentie voor het sneller besturen van de interface en apps. Om dit interessant te houden moeten wel meer ontwikkelaars ondersteuning voor de technologie toevoegen aan hun apps. Daarnaast zijn de selfiecamera en vingerafdrukscanner verbeterd en werkt alles nét wat vlotter.

Enorme verschillen met de iPhone 6, die goedkoper en ook nog steeds erg capabel is, zijn er echter niet. Zo is de accuduur niet verbeterd en schiet ook de nieuwe camera niet beduidend betere foto’s. De toevoeging van Live Foto’s is geinig, maar niet meer dan dat. Het voelt daardoor wrang dat Apple ervoor heeft gekozen om de nieuwe iPhone euro duurder te maken. Ondanks dat het prijsverschil niet echt wordt gerechtvaardigd, verwachten we toch dat het bedrijf weer veel toestellen gaat voorkopen.

→ Lees voor meer informatie onze uitgebreide iPhone 6S review.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6S Plus
Apple iPhone 6S Plus
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen