Volg de Apple livestream met de iPhone 6S, Apple TV en meer

Gijs Ettes
9 september 2015, 18:30
2 min leestijd
Volg de Apple livestream met de iPhone 6S, Apple TV en meer

Om 19.00 uur gaat Apples september-event van start. Officieel is nog niet bekend wat de fabrikant gaat onthullen, maar verwacht wordt dat we de iPhone 6S, 6S Plus, een nieuwe Apple TV en nieuwe iPads gaan zien. Met de livestream kun je het allemaal volgen.

Lees verder na de advertentie.

Volg Apples september-event op de voet

Net als voorgaande keynotes kun je ook dit keer weer alle onthullingen die Apple doet live volgen. Het september-event vindt plaats in het Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco, maar ook thuisblijvers hoeven niets te missen. Vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd is de livestream beschikbaar voor iedereen die over één van de apparaten hieronder beschikt.

Je kunt ook naar deze pagina gaan om het evenement op de voet te volgen vanaf je Mac (met Safari 6.0.5+) of iOS-toestel. Voor het eerst in jaren is het evenement ook voor Windows 10-gebruikers te volgen. Zij kunnen, mits ze gebruikmaken van de Microsoft Edge-browser, naar deze pagina gaan voor de Apple en iPhone 6S livestream.

iPhone 6S livestream kijken als Windows-, Linux- of Android-gebruiker

De Apple livestream werkt helaas niet op andere Windows-versies en op Linux of Android. Wie gebruikmaakt van deze platforms kan de stream het beste volgen via een website als Ustream.

Een goed alternatief is om de VLC mediaspeler voor Windows of Linux te downloaden. Om de livestream vervolgens te bekijken, ga je in de applicatie naar ‘Media > Netwerkstream openen’ en plak je de link hieronder in het lege veld. Dit werkt ook in de app voor Android-smartphones en -tablets (via ‘Menu > Stream’).

http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8

(of klik hier als je VLC hebt openstaan)

Handige liveblogs

Ben je niet in de gelegenheid om de Apple en iPhone 6S livestream te volgen, dan is er ook de optie om liveblogs in de gaten te houden. Op iPhoned doen we via de site en ons Twitter-kanaal live verslag van de keynote en alle aankondigingen die Apple doet. Ook onderstaande sites zijn de moeite waard om te volgen.

Welke verwachtingen heb jij van het Apple-event en naar welke aankondiging kijk je uit? Laat het hieronder weten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple TV
Apple TV

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu