Paus vertraagt levering iPhone 6S in de VS

Gijs Ettes
23 september 2015, 11:12
2 min leestijd

Apple-fans in de VS moeten mogelijk langer wachten op hun gloednieuwe iPhone. Een bezoek van paus Franciscus aan New York en Philadelphia zorgt ervoor dat de iPhone 6S levering in die steden vertraging oploopt.

Pausmobiel vertraagt iPhone 6S levering

Dat komt doordat pakjesbezorger UPS bepaalde straten in New York en Philadelphia niet kan bereiken, omdat deze wegens veiligheidsmaatregelen zijn afgesloten. De paus is voor een zesdaags bezoek onder meer in New York en zal daar met zijn pausmobiel worden rondgereden. Apple-fans die in de afgesloten straten wonen, moeten een dag langer op de iPhone 6S wachten, zo laat Apple klanten weten. Dat is vooral voor de hippe New Yorkers slecht nieuws, aangezien die natuurlijk als eerste over de nieuwste iPhone willen beschikken.

We geven de nieuwe iPhone 6S weg!

AanmeldenOm de lancering van de iPhone 6S te vieren, bieden we trouwe volgers de kans om een gloednieuw exemplaar te bemachtigen. Meld je nu aan voor de iPhone 6S update en maak kans!

In Nederland moeten we zelfs nóg langer wachten op de iPhone 6S en 6S Plus. Volgens de laatste berichten liggen de toestellen vanaf 2 oktober hier in de winkels. De 6S en 6S Plus worden met vanafprijzen van 749 en 849 euro tevens een stuk duurder dan hun voorgangers, maar daar krijg je wel snellere hardware, een betere camera en een drukgevoelig scherm voor terug.

Reserveer de nieuwe iPhone 6S of 6S Plus

Wil je de nieuwe iPhone 6S als eerste in huis halen, bekijk dan hieronder de beste aanbiedingen van dit moment met abonnement. Op de iPhone 6S abonnement pagina vind je het actuele aanbod van alle providers en webshops.

Vind jouw beste iPhone 6S deal

iPhone 6S

iPhone 6S

Abonnement v.a. € 13,50 p/m Met abonnement Met abo
Los nieuw v.a. € 249,00 Los toestel Los toestel
Refurbished v.a. € 119,00 Refurbished Refurbished

Ook de iPhone 6S Plus is voor te bestellen. De beste actuele aanbiedingen met abonnement vind je hieronder op een rijtje. En op de iPhone 6S Plus abonnement pagina vind je het actuele aanbod van alle providers en webshops.

Vind jouw beste iPhone 6S Plus deal

iPhone 6S Plus

iPhone 6S Plus

Abonnement v.a. € 19,00 p/m Met abonnement Met abo
Los nieuw v.a. € 349,00 Los toestel Los toestel
Refurbished v.a. € 214,30 Refurbished Refurbished

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPhone 6S
iPhone 6S
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's