iPhone 6S nu ook in de Apple Store te reserveren
Gijs Ettes

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus zijn vanaf vandaag in de Apple Store te reserveren. Nederlandse gebruikers kunnen via deze pagina een reservering plaatsen en de beschikbaarheid controleren. Belgen kunnen hier terecht.

iPhone 6S in Apple Store

Op dit moment zijn de iPhone 6S en 6S Plus in de Apple Stores in Amsterdam, Den Haag en Haarlem te reserveren, al verschilt de beschikbaarheid per model en kleur. Van de iPhone 6S Plus lijkt minder voorraad te zijn, maar bij de meeste Stores is de normale 6S nog voldoende op voorraad.

iphone 6s in apple store

Veel modellen kunnen gereserveerd worden om op 9 oktober (vanaf 8.00 uur) op te halen in een Store naar keuze. Hetzelfde geldt voor de Apple Store in Brussel, waar de nieuwe iPhones vanaf 9 oktober om 10.00 uur opgepikt kunnen worden.

Wil je niet de iPhone 6S in de Apple Store reserveren, maar bijvoorbeeld in combinatie met een abonnement bij een andere aanbieder? Check dan hieronder de beste aanbiedingen en prijzen van dit moment. De vanafprijs van de iPhone 6S bedraagt 749 euro, terwijl je voor de 6S Plus minimaal 859 euro betaalt voor een los toestel.

Lees het laatste nieuws over de iPhone 6S

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.