Live Photos en 3D Touch uitgelicht in nieuwe iPhone 6S-ads

Rutger Otto
18 februari 2016, 12:23
2 min leestijd
Live Photos en 3D Touch uitgelicht in nieuwe iPhone 6S-ads

Apple heeft weer eens een paar nieuwe filmpjes online gezet ter promotie van de iPhone 6S. Hierin worden de speciale functies van het toestel uitgelicht.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6S filmpjes

Het is al even geleden dat Apple een spotje maakte voor de nieuwste iPhone. Nu heeft het bedrijf er twee op YouTube gezet. Hoewel ze allebei de korte filmpjes over de iPhone 6S gaan, hebben ze beiden een ander thema.

In de eerste video staan Live Photos centraal. In dertig seconden legt Apple uit wat het verschil is tussen gewone foto’s en Live Photos en hoe dat van pas komt in het dagelijks leven. Zo kun je een statische foto maken van je kat, maar is het leuker om een bewegend plaatje van het dier als achtergrond van je iPhone in te stellen.

https://www.youtube.com/watch?v=YRRBs71p7II

3D Touch

Het tweede filmpje staat in het teken van tijd. En dan met name tijdsbesparing. Dankzij de 3D Touch-functie op de iPhone 6S moet je veel meer kunnen doen in minder tijd, bijvoorbeeld dankzij de snelkoppelingen binnen apps en de peek & pop-optie. De advertentie is toepasselijk snel gemonteerd en ingesproken. De grap in het filmpje is wel dat een gebruiker zo gefocust is op de peek & pop-mogelijkheid van de telefoon om vlieginformatie op te vragen, dat ze haar vlucht mist.

https://www.youtube.com/watch?v=oU-_O9gslgo

De iPhone 6S werd in september vorig jaar aangekondigd en is sinds 9 oktober in Nederland te koop. Het verschil met de iPhone 6 is aan de binnenkant te vinden. Het toestel heeft een betere processor, meer werkgeheugen en kan grafisch meer uit de hardware persen.

iPhone 7 geruchten

Eind dit jaar komt de iPhone 7 op de markt. Waarschijnlijk zal die wél een nieuw design krijgen. Geruchten gaan dat de koptelefoonaansluiting verdwijnt en dat het toestel nog dunner wordt dan de iPhone 6S. Daarnaast zouden de antennestrepen niet helemaal verdwijnen, maar wel subtieler worden weggewerkt. De uitpuilende camera zou worden verbeterd en over de achterkant van de iPhone 7 worden gladgestreken. Naar verwachting kondigt Apple het nieuwe toestel in september aan.

Lees meer over de iPhone 6S

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen