‘5,5-inch iPhone heet iPhone 6L en heeft 2915 mAh batterij’

Rutger Otto
16 augustus 2014, 12:11
1 min leestijd
‘5,5-inch iPhone heet iPhone 6L en heeft 2915 mAh batterij’

Van de 4,7-inch iPhone 6 zagen we de laatste tijd veel onderdelen en foto’s, maar rondom de grotere variant bleef het stiller. Nu zijn ook foto’s opgedoken van dat toestel, dat wellicht de naam iPhone 6 Plus zal krijgen.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6L batterij

iphone 6l

De Chinese blog Apple Daily zegt plaatjes te hebben van de volgende generatie iPhones, waaronder het 5,5-inch model. Op de foto’s is de binnenkant van de voorzijde te bekijken. Wel vreemd is dat op de plaatjes het 5,5-inch scherm nauwelijks groter lijkt dan dat van de kleinere variant. Dat kan ook liggen aan het perspectief waarin de foto is genomen.

Apple Daily claimt dat de grote iPhone 6 de naam iPhone 6L meekrijgt. Ook zou het toestel van een 2915 mAh batterij voorzien worden, tegenover een 1810 mAh batterij in de 4,7-inch iPhone 6. Een verbetering ten opzichte van de 1560 mAh van de iPhone 5S. Dankzij de grotere omvang van de iPhone 6 kan Apple een grotere batterij kwijt in het apparaat, maar of het toestel daarmee ook langer meegaat, valt nog te bezien.

iPhone 6 aankondiging

Op de foto’s zijn ook andere onderdelen van de telefoons te zien, zoals het displaypaneel van de ‘iPhone 6L’. Naar verwachting kondigt Apple de iPhone 6 op 9 september aan tijdens een speciaal media-evenement. Tot die tijd kun je onze iPhone 6 pagina lezen om op de hoogte te blijven van de laatste iPhone 6 geruchten.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu