‘Achterkant van iPhone 6L lekt uit in nieuwe foto’s’

Rutger Otto
21 augustus 2014, 8:57
1 min leestijd
‘Achterkant van iPhone 6L lekt uit in nieuwe foto’s’

Van de kleine 4,7-inch iPhone 6 komt regelmatig nieuw beeld naar buiten, zo was gisteren de volledige voorkant te zien op foto’s. Rond de 5,5-inch ‘iPhone 6 Plus‘, zoals die wellicht zal gaan heten, blijft het stiller. Vandaag doken er toch plaatjes op van de iPhone 6 Plus achterkant.

Lees verder na de advertentie.

Het is op zich niet vreemd dat er minder lekt van de grotere iPhone 6, want vele bronnen hebben al gemeld dat Apple kampt met productieproblemen rond de 5,5-inch versie. De website Evasi0nJailbreak zegt nu foto’s te hebben van het toestel.

iPhone 6L achterkant op foto’s

iphone 6l achterkant

Volgens de site zijn de foto’s gelekt van ‘diep binnen de leveringsketen in China’. Het zou daarom om een prototype kunnen gaan van hoe de iPhone 6 Plus achterkant er uiteindelijk uit komt te zien. De plaatjes lijken ook wel op de eerste lekken van de 4,7-inch iPhone 6, maar dan groter. Zo kun je zien dat er dikke lijnen op zitten voor de antenne, een ronde flitser, een camera en een microfoon. Zeker de uitsnede van het Apple logo doet vermoeden dat dit nog een prototype is.

Ook de binnenkant is te zien. Dit toont voornamelijk waar de onderdelen vastgeschroefd kunnen worden. Volgens Macrumors komen deze gaten overeen met een eerder gelekt plaatje van iPhone 6 Plus onderdelen.

iPhone 6 aankondiging

Apple kondigt de iPhone 6 waarschijnlijk op een evenement aan, dat op 9 september plaatsvindt. Of allebei de modellen dan al worden getoond, is nog onbekend. Misschien komt de iPhone 6 Plus al wel in de presentatie, maar wordt het toestel later geleverd, door verschillende problemen in het productieproces.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6 Plus
Apple iPhone 6 Plus

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu