iPhone 6 winnen? Dat kan bij iPhoned!

Gijs Ettes
24 september 2014, 15:30
1 min leestijd
iPhone 6 winnen? Dat kan bij iPhoned!

Het heeft wat tijd en moeite gekost, maar sinds deze ochtend is het kantoor van iPhoned vier nieuwe iPhones rijker! Om de lancering van de Apple-telefoon te vieren, maak je als lezer nu tijdelijk kans op een gloednieuwe iPhone 6. Hoe? Lees verder!

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6 winnen

Meedoen aan deze actie een heel eenvoudig. Wanneer je bent ingeschreven voor de iPhoned nieuwsbrief maak je direct kans op de iPhone 6. Zowel nieuwe als bestaande members kunnen een iPhone 6 winnen en iedereen maakt evenveel kans. Wees er echter snel bij, want op 31 oktober aanstaande maken we de winnaar bekend!

Tip: check onze uitgebreide iPhone 6 review en kom alles te weten over het toestel!

Eerdere winnaars

Net als voorgaande jaren kun je ook dit jaar een iPhone 6 winnen. Meedingen is erg eenvoudig en je hebt dus eigenlijk geen reden om níet mee te doen. Deze gelukkige winnaars gingen je de afgelopen jaren voor en konden aan de slag met een gloednieuwe iPhone.

Arjan (prijswinnaar iPhone 5C)

iPhone 6 winnen

Ik ben al jarenlang fan van iPhone en Apple. Ben begonnen met de 3GS en heb sinds vorig jaar de iPhone 5. Eerder kon ik al mijn abonnement verlengen met een iPhone 4, maar ik heb bewust op de iPhone 5 gewacht.

iPhoned volg ik al een hele tijd voor nieuws en tips, ook op Twitter. Toen ze met het nieuws kwamen van de 5C en 5S was ik nieuwsgierig en toen de winactie met de nieuwsbrief verscheen, heb ik me direct aangemeld. Natuurlijk was ik ontzettend blij dat ik gewonnen heb!

V.l.n.r: Petra (iPhone 5), Paulien (iPhone 4S) en Sanne (iPhone 4)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu