Update: iPhone 6 winactie is afgelopen – winnaar is op de hoogte gesteld

Gijs Ettes
29 oktober 2014, 19:15
2 min leestijd
Update: iPhone 6 winactie is afgelopen – winnaar is op de hoogte gesteld

Update 31/10: De iPhone 6 winactie is afgelopen. De winnaar van een gloednieuwe iPhone 6 is inmiddels per mail op de hoogte gesteld. Zodra de winnaar zich bij ons gemeld heeft zullen we zijn/haar naam bekendmaken en overgaan tot de uitreiking van de prijs. We houden je op de hoogte hiervan! Niet gewonnen? Niet getreurd… als member van onze wekelijkse nieuwsupdate maak je frequent kans op leuke prijzen.

Lees verder na de advertentie.

Aanstaande vrijdag is het zover: dan maken we bekend wie van onze members een gloednieuwe iPhone 6 wint. Alle nieuwe en bestaande nieuwsbriefinschrijvers dingen automatisch mee naar deze toffe prijs.

iPhone 6 winactie

Net als voorgaande jaren kun je ook nu weer een iPhone bij ons winnen. Meedoen met de winactie is erg eenvoudig: wanneer je bent ingeschreven voor de iPhoned nieuwsbrief maak je direct kans op de iPhone 6. Zowel nieuwe als bestaande members kunnen een iPhone 6 winnen en iedereen maakt evenveel kans. Wees er echter snel bij, want aanstaande vrijdag 31 oktober maken we de winnaar bekend!

Ons oordeel over de nieuwe iPhone

iPHone 6 winactie

Ons oordeel over de iPhone 6 is erg positief. Ondanks de plastic strips aan de achterzijde en de cameralens die uitsteekt heeft de iPhone 6 een prachtig design met een sublieme afwerking die je niet vaak ziet bij smartphones. Het toestel voelt dun en licht aan en ligt heerlijk in de hand. Het scherm is qua scherpte geen vooruitgang, maar omdat het gegroeid is, kan het meer informatie tonen. Anderzijds is het display niet zo groot dat je de iPhone niet meer kunt hanteren. Wat prestaties betreft zijn we ook dik tevreden. De iPhone 6 hapert nooit en het is werkelijk een genot om door de interface te swipen en alle nieuwe functies in iOS 8 te gebruiken. Hard- en software zijn perfect op elkaar afgestemd, wat zorgt voor een ongeëvenaarde gebruikerservaring. Op dit vlak maakt de nieuwe iPhone de verwachtingen meer dan waar, ondanks dat de smartphone weinig vernieuwend is.

Benieuwd naar ons uitgebreide oordeel? Check de iPhone 6 review!

Het laatste nieuws over de iPhone 6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu