De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Geen geld voor een iPhone 6? Verhuur je vriendin!

Rutger Otto
22 september 2014, 8:46
1 min leestijd
Geen geld voor een iPhone 6? Verhuur je vriendin!

Een iPhone 6 is behoorlijk prijzig, dus heb je geen geld maar wil je het toestel wel hebben, dan moet je lucratief zijn. Een Chinese man heeft iets bedacht. Hij verhuurt zijn vriendin voor kleine bedragen en hoop zo genoeg geld bijeen te sprokkelen om Apples nieuwe vlaggenschip te kunnen komen.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6 vriendin verhuur

iphone 6 vriendin

De man is een student aan de Songjiang Universiteit in Shanghai. Hij heeft een bord op de campus gehangen waarop valt te lezen dat iedereen zijn vriendin voor een klein bedrag kan huren, maar ‘geen gekkigheid’. Met prostitutie heeft het dan ook niets te maken, volgens de man.

Het bord ging als een lopend vuurtje over de social media-website Weibo. Mensen kunnen de vriendin huren voor zo’n 1,30 euro per uur, 6,40 euro per dag of 64 euro voor de hele maand. Wat de huurder met de vriendin mag doen: studeren, eten, spelletjes spelen en uitgaan. Bij laatstgenoemde gaat de student zelf overigens wel mee om te checken of er ‘geen gekkigheid’ aan te pas komt.

Tip: check onze uitgebreide iPhone 6 review en kom alles te weten over het toestel!

Foto’s bekijken

Geïnteresseerden kunnen via een persoonlijk wifi-netwerk van de man inloggen om foto’s van zijn vriendin te bekijken. Overigens werkt zijn vriendin volgens de man vrijwillig mee. De student begint op tijd met het inzamelen van geld: de iPhone 6 wordt pas volgend jaar in China verwacht.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu