iPhone 6 voorverkoop gestart: hier kun je nu terecht

Redactie
19 september 2014, 13:30
2 min leestijd
iPhone 6 voorverkoop gestart: hier kun je nu terecht

De iPhone 6 Plus en iPhone 6 voorregistratie is vandaag gestart bij een aantal Nederlandse webshops en rond middernacht zijn ook de Nederlandse providers gestart met hun pre-orders. Lees verder voor alle mogelijkheden en de beste aanbiedingen.

Lees verder na de advertentie.

In onderstaand overzicht zie je bij welke aanbieders de iPhone 6 voorregistratie is gestart. De providers KPN, Vodafone en Hi bieden sinds afgelopen nacht pre-orders aan. T-Mobile is vanaf 8.00 uur vanochtend gestart met de voorverkoop van de iPhone 6 en 6 Plus.

Tip: Wij actualiseren in onze prijsvergelijker voortdurend de iPhone 6 prijzen en iPhone 6 Plus prijzen, gebruik deze om de beste aanbiedingen te vinden.

iPhone 6 (Plus) bestellen bij webshops

Bij de volgende online retailers kun je de iPhone 6 nu al bestellen. Voordeel van het bestellen bij een online retailer is dat ze veelal scherpere aanbiedingen hebben ten opzichte van het bestellen bij een provider rechtstreeks. Vanaf 26 september worden de eerste bestellingen uitgeleverd.

Check ook onze uitgebreide iPhone 6 review en kom alles te weten over het toestel!

iPhone 6 (Plus) bestellen bij Nederlandse providers

De providers KPN, Vodafone, Hi en T-Mobile bieden sinds de nacht van donderdag op vrijdag de iPhone 6 en iPhone 6 Plus aan. Hieronder vind je links om snel de aanbiedingen te checken.

Andere providers zoals Tele2, Hollandsnieuwe en Ben hebben geen iPhone 6 in het assortiment. Tip: Gebruik onze iPhone prijsvergelijker voor het meest actuele overzicht van alle prijzen en aanbiedingen. De beste deals vind je hieronder en deze worden doorlopend bijgewerkt.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPhone 6
iPhone 6
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's