‘Voorkant iPhone 6 voor het eerst te zien in uitgelekte foto’

Wouter Nijsen
15 april 2014, 12:28
2 min leestijd
‘Voorkant iPhone 6 voor het eerst te zien in uitgelekte foto’

Op Weibo, de Chinese tegenhanger van Twitter, is een foto uitgelekt met daarop de mogelijke voorkant van de iPhone 6. Zoals verwacht is het toestel een stuk groter dan de iPhone 5S, de voorganger die ter vergelijking naast de vermoedelijke iPhone 6 voorkant wordt gehouden. Het is niet duidelijk of het daadwerkelijk om de 5,5-inch versie gaat.

Lees verder na de advertentie.

iphone 6 voorkant

De ontdekker van de foto, iPhon.fr, beweert dat de iPhone 6 een schermgrootte van minimaal 4,7 inch gaat krijgen. Het witte toestel is beduidend groter dan de iPhone 5S (4 inch), maar of het om de grote iPhone 6 (5,5 inch) gaat is afgaande het toestel op de foto niet te zeggen.

Mogelijk gaat het om een prototype van de iPhone 6. De voorkant is in ieder geval vrijwel identiek aan de iPhone 5s. De homeknop van het toestel is afgedekt, alsook de kleine openingen voor de FaceTime-camera en de frontspeaker. De randen rond het iPhone-scherm zijn daarnaast iets dunner geworden. Op de achtergrond is een doos te zien met daarin meer soortgelijke exemplaren.

Grotere iPhone lijkt werkelijkheid

De afbeelding op Weibo volgt een dag na de eerder uitgelekte foto van de iPhone 6. Op het Chinese sociale medium verscheen een kiekje van enkele machines in de fabriek van leverancier Foxconn, waarmee de iPhone 6 wordt geproduceerd. Overigens verwacht marktanalist Peter Misek dat de iPhone 6 adviesprijs mogelijk met 100 dollar stijgt, zo liet hij eerder vandaag weten.

Grote iPhone 6 in september

Volgens bronnen is Apple van plan om de 5,5-inch iPhone 6 in september uit te brengen, iets later dan de 4,7 inch-variant die naar verluidt in juli verschijnt. Persbureau Reuters meldde eerder al dat de grote iPhone 6 met enkele maanden werd uitgesteld vanwege mogelijke productieproblemen.

→ Geen zin om te wachten? Bekijk ons overzicht met de beste iPhone aanbiedingen!

Het laatste iPhone 6 nieuws

Categorieën: Apple, Devices
Thema: Apple
Device: iPhone 6

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen