Nu ook iPhone 6 video’s van gebruikers in Apple’s eregalerij

Rutger Otto
2 juni 2015, 12:27
2 min leestijd
Nu ook iPhone 6 video’s van gebruikers in Apple’s eregalerij

Apple heeft nu ook filmpjes toegevoegd aan de wereldgalerij. Voor nieuwe advertenties gebruikt Apple de mooiste video’s van gebruikers die met een iPhone 6 of 6 Plus zijn vastgelegd.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6 video’s

Enkele maanden geleden opende Apple op zijn website een pagina waarop de mooiste iPhone 6-foto’s werden gebundeld van mensen over de hele wereld. Deze foto’s werden door Apple gebruikt voor reclame-doeleinden. 77 foto’s uit 24 landen waren te zien op billboards, in bushokjes en bij treinstations met de woorden ‘Shot on iPhone 6’.

Maar de camera van iPhone 6 en iPhone 6 Plus blinkt niet alleen uit met foto’s, hij schiet ook prachtige video’s. In een nieuwe sectie op de Apple-site vind je daarom nu ook filmpjes van gebruikers die de mogelijkheden van de iPhone 6 camera goed belichten.

Op de foto-pagina waren al enkele video’s te zien, maar nu heeft Apple een eigen galerij in het leven geroepen voor video’s die met een iPhone 6 (Plus) gemaakt zijn. Op de pagina staat: “De camera die foto’s veranderde doet hetzelfde voor video”. In totaal kun je er zeven bekijken, allemaal maar 15 seconden lang.

https://www.youtube.com/watch?v=FwaV1pIJyZU

Gemaakt met iPhone 6

Elke video is voorzien van de woorden ‘Shot on iPhone 6’ en de naam van de uploader met voornaam en de eerste letter van de achternaam. In de video’s is goed te zien hoe je bijvoorbeeld gebruik kunt maken van de slow motion-optie, van de scherpte of van de mooie kleuren die de camera vastlegt.

Net zoals bij de foto-pagina, zijn ook deze video’s door iPhone 6-gebruikers gemaakt, niet door professionele videomakers. Dit keer staat er echter niet bij welke app voor het filmen of bewerken werd gebruikt. Of Apple de video’s daadwerkelijk gaat gebruiken in advertenties op straat of op tv is nog onduidelijk. Uiteindelijk hoopt Apple hiermee natuurlijk wel gebruikers over te halen die vervolgens een iPhone 6 kopen.

https://www.youtube.com/watch?v=5iVXyPHDPB4

Lees meer over de iPhone 6

Bron: Apple
Categorieën: Apple, Devices

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen