‘iPhone 6 release in september 2014, toestel krijgt 5 inch hd-scherm’
Gijs Ettes

De iPhone 5S en iPhone 5C zijn pas net uitgebracht, maar nu al zijn de eerste geruchten met betrekking tot de iPhone 6 verschijning verschenen.

iPhone 6 release binnen een jaar

iPhone 6 verschijningVolgens het Japanse magazine MacFan is Apple momenteel aan het experimenteren met verschillende schermgroottes voor de iPhone 6. Eén ding is volgens het blad wel zeker: de iPhone 6 zal verschijnen als phablet en minstens een 5 inch-scherm met een 1080p-resolutie krijgen.

Volgens MacFan wordt de nieuwe iPhone dus een phablet en vindt de iPhone 6 verschijning plaats rond september 2014. Die verschijningsdatum lijkt plausibel, gezien de release van eerdere iPhones. Vanaf de iPhone 4S verschenen de smartphones steeds in de herfst.

iPhone 5S en iPhone 5C kopen

Op dit moment zijn de de iPhone 5S en iPhone 5C de toptoestellen van Apple. Beide telefoons verschenen op vrijdag 25 oktober en zijn zowel los als in combinatie met een abonnement verkrijgbaar. Ideaal dus voor wie de iPhone 6 nog wat te ver weg vindt.

Wil je geen Apple-nieuws missen, schrijf je dan in voor de iPhoned Nieuwsbrief. Je maakt dan direct kans op een luxe Lowdi Bluetooth Speaker.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.