Nieuw probleem met iPhone 6: ‘de plastic randjes verkleuren’

Rutger Otto
23 oktober 2014, 8:59
1 min leestijd
Nieuw probleem met iPhone 6: ‘de plastic randjes verkleuren’

De plastic randjes op de achterkant van de iPhone 6 zouden problemen veroorzaken. De antenne-onderbrekingen verkleuren volgens enkele bronnen in je broekzak.

Lees verder na de advertentie.

‘iPhone 6 verkleurt in broekzak’

Daar gaan we weer. Zouden de nieuwe iPhones eerst buigen in je broekzak, nu zouden ook de plastic witte randjes verkleuren. Dat meldt BGR. De website heeft mensen gesproken wiens iPhone 6 verkleurd is in hun broekzak. Het zou gaan om de verf van spijkerbroeken die aan de antennerandjes blijft zitten.

Volgens BGR ondervinden sommige mensen die geen hoesje om hun iPhone hebben er last van. De verkleuring zou vooral komen omdat mensen hun iPhone heel vaak in en uit hun broekzak halen. Op foto’s is duidelijk een blauwe verkleuring op de hoeken te zien, waardoor een gloednieuwe iPhone meteen wat versleten oogt. Gebruikers met de kwaal hebben geprobeerd om de verf eraf te wassen met zeep of ander schoonmaakmiddel, maar dat lukte blijkbaar niet.

iphone 6 verkleurt

iPhone 6 schoonmaken

Op de website van BGR staan foto’s van één anoniem persoon, hoewel meerdere mensen er last van hebben. Wanneer deze mensen naar Apple bellen, krijgen ze steeds een soortgelijk advies: probeer het eraf te schrobben met schoonmaakmiddel. Volgens de bronnen kregen ze verder geen assistentie als het niet lukte.

Het lijkt weer een vergezocht probleem om Apple zwart te maken, maar dat de randen verkleuren, kan natuurlijk wel eens waar zijn. De iPhone 6 zou niet het eerste toestel zijn waar het bij gebeurt. Zo had ook de HTC One last van dit soort verkleuring op dezelfde soort strepen aan de achterkant.

→ Ben je dan toch op zoek naar een hoesje voor je iPhone, check dan onze 5 tips van de mooiste hoesjes!

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu