De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

‘Foto’s: scholier showt iPhone 6 op Twitter’

Rutger Otto
6 augustus 2014, 10:45
1 min leestijd
‘Foto’s: scholier showt iPhone 6 op Twitter’

Zo word je snel populair op school: je neemt gewoon een nieuwe iPhone mee naar de les, een maand voordat het toestel überhaupt is aangekondigd. Deze scholier plaatste iPhone 6 Twitter foto’s.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6 dummy

iphone 6 twitter

Het zegt al genoeg dat deze iPhone 6 een zwart scherm heeft, waarschijnlijk kan het toestel niet eens aan. Dan is de vraag wel: hoe komt dit meisje aan een 4,7-inch iPhone 6? Heeft ze ouders die bij Apple werken, die nu een ontslag riskeren? Kent ze mensen bij Pegatron of Foxconn, de producenten van de iPhone 6?

Het laatste geval is misschien nog wel het meest aannemelijk. Als dat zo is, kan het gaan om een dummy, zoals we die de laatste tijd vaker hebben zien langskomen. Het levert @cecilymohammed, zoals het meisje op Twitter heet, in elk geval veel retweets en favorieten op.

iPhone 6 aankondiging en geruchten

Met nog iets meer dan een maand te gaan voordat Apple de iPhone 6 presenteert, worden de geruchten en lekken rondom het toestel alleen maar interessanter. De datum waarop Apple haar nieuwe vlaggenschip aankondigt, is hoogstwaarschijnlijk 9 september, werd gisteren bekend.

Op de vier iPhone 6 Twitter foto’s die Cecily postte, is op zich niets nieuws te zien. Zo is het toestel dun met afgronden schermranden en zijn de toetsen geherpositioneerd. Zo is een rechthoekige powerknop te ontwaren aan de rechterkant van het toestel en zitten twee langwerpige volumeknoppen aan de linkerkant.

Als je goed kijkt naar de foto’s, zie je ook dat de camera nog niet helemaal is afgewerkt. Deze steekt een beetje uit. Daarnaast ontbreekt de flitser en zit er een geel stickertje op die plek. Het Apple-logo lijkt uitgesneden in de metalen achterkant, die door plastic randen wordt doorbroken om het antenne-signaal te verbeteren.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu