De details van deze iPhone 6 renders zie je niet in fysieke mockups

Rutger Otto
3 juli 2014, 8:52
1 min leestijd
De details van deze iPhone 6 renders zie je niet in fysieke mockups

De afgelopen tijd verscheen de ene na de andere iPhone 6 mockup online, maar deze dummy’s missen nog wel de finesse en afwerking van een uiteindelijk product. Deze nieuwe iPhone 6 renders laten zien hoe het nieuwe toestel van Apple er écht uit kan komen te zien.

Lees verder na de advertentie.

Veel van de lekken die we tot nu toe hebben zien langskomen, verschenen op korrelige foto’s, waren mockups van vrij lage kwaliteit of waren foto’s van onderdelen. Tot we de echte opvolger van Apples vlaggenschip de 5S vermoedelijk in september krijgen te zien, zijn we afhankelijk van die geruchten.

Scherpe iPhone 6 renders

Ontwerper Mark Pelin wil echter niet wachten op het nieuwe toestel door naar wazige foto’s te kijken. Hij heeft digitale iPhone 6 renders gemaakt die zijn gebaseerd op de lekken en geruchten, zodat je een beter idee krijgt hoe de iPhone 6 eruit kan komen te zien.

Het probleem van dummy’s is dat ze nog te plastic en te grof ogen. Op de renders ziet de iPhone 6 er een stuk mooier uit dan op de foto’s en in de filmpjes die we tot nu toe hebben gezien. Vooral de voorkant en zijkanten zien er een stuk eleganter uit.

iPhone 6 vernieuwingen

Zoals je op de iPhone 6 renders kan zien, heeft het toestel afgeronde schermranden, is de telefoon erg dun en heeft het een volledig metalen achterkant, die alleen wordt onderbroken door zwarte strepen voor het antennesignaal. De aan/uit-knop is naar de zijkant verplaatst en aan de voorzijde zit een vingerafdrukscanner in de homeknop onder het scherm.

Waarschijnlijk kondigt Apple de iPhone 6 in september aan in twee formaten: een 4,7 inch variant en een phablet-variant van 5,5 inch.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu